EROĞLU KARDEŞLERDEN İKİNCİ MAĞAZA

EROĞLU KARDEŞLERDEN İKİNCİ MAĞAZA

Osmaneli ilçesinin son yıllardaki turizm ve sanayideki gelişmişliği ticaret hayatına da yansıyor. Son aylarda Osmaneli’de açılan iş yeri fazlalığı...

A+A-

Osmaneli ilçesinin son yıllardaki turizm ve sanayideki gelişmişliği ticaret hayatına da yansıyor. Son aylarda Osmaneli’de açılan iş yeri fazlalığı da bunun bir işareti olarak algılanıyor. İlçede uzun yıllardır giyim sektöründe esnaflık yapan Hasan ve Erman Eroğlu kardeşler ikinci mağazalarını açtılar.

Ayakkabı sektöründe Osmaneli’nin önde gelen mağazalarından biri olan Eroğlu Kundura, Haceloğlu Mahallesi Hürriyet caddesindeki ikinci mağazalarını 27 Nisan 2017 Perşembe günü yaptılar. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati kaba, MHP’ Osmaneli belediye meclis üyeleri Murat Özer, Ramazan Bozüyük, MHP Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, MHP İlçe Başkanı Hayri Teyin, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Mal Müdürü Metin Can, diğer daire müdürleri ve vatandaşlar katıldılar. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin açılışta, “Uzun yıllardır ilçemizde esnaflık yapan Eroğlu ailesinin ikinci mağazalarının hayırlı olmasını diliyorum. Hakikaten ilçemize yakışır bir mağaza açtılar. Özellikle spor mağazası konusundaki eksikliği giderici bir işyeri oldu. Ben kendilerine başarılar diliyorum ve böyle güzel bir hizmeti Osmanelililere sundukları için de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. İlçe müftüsü Aydın Bostancı’nın yaptığı duadan sonra mağazanın açılış kurdelesi kesildi. 

eroglu1.jpgeroglu2.jpgeroglu3.jpgeroglu4.jpg

eroglu5.jpgeroglu6.jpg

Bu haber toplam 3348 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.