“EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ İNSAN KAYNAĞIMIZ”

“EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ İNSAN KAYNAĞIMIZ”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Osmaneli Belediye Başkanlığına bağımsız olarak adaylığını koyan Belediye Başkanı Münür Şahin’e,...

A+A-

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Osmaneli Belediye Başkanlığına bağımsız olarak adaylığını koyan Belediye Başkanı Münür Şahin’e, belediye personelinden hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. Başkan Şahin’i makamında ziyaret eden Osmaneli Belediye personeli, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Personlinin kendisini ziyaretinden dolayı çok duygulanan ve memnun olan Bşakn Şahin; “2014-2019 döneminde yatırımlarımızda ve hizmetlerimizde en büyük pay sahibi olan, belediye yöneticilerimiz ve tüm belediye çalışanlarımız ziyarete geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Ziyaret vesilesiyle aynı zmanda 5 yılın değerlendirmesini yaptık.
Osmaneli belediyesini geleceğe taşıyacak çok kaliteli ve çok değerli kadrolara sahip olduğumuz için gururluyum. Osmaneli belediyesi yaptığı projelerle örnek belediye olurken bu kadrolar her türlü övgüyü hak etti. Belediye yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza özverili hizmetleri için teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Osmaneli belediyesi geleceğe bu güçlü kadrolarla yürüyecektir" dedi.

en-degerli-varligimiz-insan-kaynagimiz-2.jpg

 

Bu haber toplam 1565 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.