EN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

EN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

Osmaneli Kaymakamlığı tarafından ilçemizde ikamet etmekte olan şehit aileleri, gaziler ve gazilerin aileleri onuruna bir iftar programı düzenlendi. Düzenlenen...

A+A-

Osmaneli Kaymakamlığı tarafından ilçemizde ikamet etmekte olan şehit aileleri, gaziler ve gazilerin aileleri onuruna bir iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına Kaymakam Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Ardıç, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, şehit aileleri, gaziler ve Gazi aileleri katıldılar.
İftar programında bir konuşma yapan Kaymakam Edip Çakıcı, şehit ve gazilerimizin haklarının bu dünyada ödenmesinin mümkün olmadığını belirtirken, rahmet ve bereket ayı olan ramazanda kurulan bu iftar sofrasının, ramazan ayı boyunca kurulan en anlamlı iftar sofralarından biri olduğunu vurguladı. Devletimizin ilgi ve desteğinin her daim şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olduğunu ifade eden Kaymakam Çakıcı, iftar programına iştirak eden şehit aileleri ve gazilere teşekkür etti.


Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.