EMEK DE BİZİM, BAŞARI DA BİZİM

EMEK DE BİZİM, BAŞARI DA BİZİM

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler ve velilerin katılımı...

A+A-

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrenciler ve velilerin katılımı ile  hediye töreni gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta sonuçları açıklanan TEOG’da Osmaneli’de başarı elde eden öğrenciler ödüllendirildi. 120 soruda 120 doğru yaparak Türkiye birincileri arasında yer alan Atatürk Ortaokulu öğrencisi   Talha Kılıçarslan’a diz üstü bilgisayarı takdim edildi. 

emek-de-bizim-basari-da-(4).jpg


“Emek de Bizim Başarı da Bizim” Projesi kapsamında  120 sorunun tamamını yapan Talha Kılıçarslan’a diz üstü bilgisayar verilirken  ilk beş’e giren öğrenciye ise çeşitli hediyeler verildi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci , Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

emek-de-bizim-basari-da-(3).jpg
Hediye dağıtımı sırasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci “   Emek de bizim başarı da bizim” Projesi kapsamında İlçe genelinde başarıyı artırmak için öğrencilerimizi motive etmek amacıyla 120 doğru yapan öğrencilerimize diz üstü bilgisayar hediye etme sözü ve ilk üçe giren öğrencilere çeşitli hediyeler verme sözü vermiştik. Öğrencilerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Emek de bizim başarı da bizim” Projesine destek veren ve başarı sağlayan öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” diye belirtti.

emek-de-bizim-basari-da-(1).jpg
TEOG 2. Sınavında, sorulan soruların tamamını doğru yaparak ülkemiz çapında birinciliği paylaşan Atatürk Ortaokulu öğrencisi  Talha Kılıçarslan’a diz üstü bilgisayarı İlçe Milli Eğitim Müdür Mahmut Ekinci tarafından takdim edildi. 119 doğru yapan ve ilçe ikincisi olan  Atatürk Ortaokulu öğrencisi   Muhammet Furkan Sağdıç´a,  118 doğru yapan ve ilçe üçüncüsü olan  Atatürk Ortaokulu öğrencileri  İffet Nur Ağdağ, Nagihan Kutlu, Ahmet Ensar İnce, Ferzan Berke Sarıkaya ve  Hisarcık Beşevler Ortaokulu öğrencisi Hatice Betül Aaydemir, Songül Serbest’e çeşitli hediyeler takdim edildi.

emek-de-bizim-basari-da-(4).jpg

Bu haber toplam 3019 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.