ELİT HALI YIKAMA HİZMETE GİRDİ

ELİT HALI YIKAMA HİZMETE GİRDİ

İlimizdeki halı yıkama ve temizlik işletmelerine bir yenisi daha eklendi. Bilecik kamuoyunun yakından tanıdığı İl Genel Meclis Üyesi Zeki Kayadelen’in...

A+A-

İlimizdeki halı yıkama ve temizlik işletmelerine bir yenisi daha eklendi. Bilecik kamuoyunun yakından tanıdığı İl Genel Meclis Üyesi Zeki Kayadelen’in oğulları Evren ve Emre kardeşlerin açtığı iş yeri Küçük Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri yan tarafında (Porta Tarım’ın eski yerinde) hizmete girdi.

Genç girişimci Kayadelen Kardeşler, sektörün yenilikçi ve yüksek kalite standartların uygun anlayışla yola çıktıklarını belirterek, özel kurutma sistemiyle Bilecik halkına en iyi hizmeti vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Genç girişimciler, ücretsiz servis ve hızlı teslimat ile Bilecik Merkez’in yanı sıra ilçe ve beldelerin de hizmetinde olduklarını anlatarak, şöyle devam ettiler:

“Sektörümüze kattığımız fark ile diğerlerinden farklı olarak, kalite zaman ve müşteri memnuniyeti noktasında sizlere farklı üstün hizmet sunmaktayız. Kalite ve müşteri memnuniyetimiz önceliğimizdir. Halı, battaniye, yorgan, perde, ve koltuk yıkama hizmetlerini sunmaktayız. Ayrıca halılarınız dezenfekte edilerek teslim edilecektir” dediler.

Elit Halı Yıkama ile iletişime geçmek isteyen vatandaşlar 0532 060 06 11 ve 0532 378 30 46 numaralarından ulaşabilirler.

hali-yikamada-yeni-adres2.jpg

 

Bu haber toplam 5270 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.