ELİMİZ TAŞIN ALTINDADIR

ELİMİZ TAŞIN ALTINDADIR

MHP Osmaneli  Belediye Meclis üyeleri Hasan Eroğlu ve Saim Taşgın, Osmaneli  Belediye Başkanı Münür Şahin’in Türkiye’de yaşayan Suriyeli...

A+A-

MHP Osmaneli  Belediye Meclis üyeleri Hasan Eroğlu ve Saim Taşgın, Osmaneli  Belediye Başkanı Münür Şahin’in Türkiye’de yaşayan Suriyeli gençler hakkında yazdığı “her Suriye’li kendi ülkesi için savaşmalıdır.” yazısı hakkında açıklamada bulundular. Bizler bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız diyen meclis üyeleri  Belediye Başkanı Münür Şahin’in bu açıklamasının bir siyasi hamle olduğunu belirttiler.

Değerli Osmaneli Halkı; Geçtiğimiz günlerde sayın belediye başkanımız YMM Münür Şahin'in 20-35 yaş arası Suriyeli gençler ile ilgili paylaşmış olduğu yazı bizleri umutlandırmiş ve de sevindirmiştir. Bizler bunu 3 yıldır söylememize rağmen bugün bu yazının paylaşılması sevincimizi katlamıştır.Bizler bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız.
Burdan Osmaneli Belediye Başkanına soruyoruz ;
1- Bu Suriyeliler gelirken kime sordunuz ?
Bizler Suriye'den gelen çocuk kadın ve yaşlıların Gaziantep, Kilis ve Hatay’daki kamplarda kalmalarını savunurken mevcut iktidar Türkiye'nin her bir köşesine Suriyeli vatandaşları dağıtmıştır.
2- Bu Suriyeli kardeşlerimize Türk vatandaşından öncelikli ve ayrıcalıklı davranılmıştır. Örnek verecek olursak Suriyelilere maaş, elektrik,su ve doğalgaz ücretlerinden muaf ve hastanelerden öncelik tanınmıştır.
Bizler burdan belediye başkanına sesleniyoruz. Türkiye'de tek olalım, Türkiye'de bu işin öncüsü olalım. Belediye inşaatlarında çalışan, Osmaneli sanayisinde çalışan ve Osmaneli de ikamet eden 20-35 yaş arası gençlere kendi vatanını korumak için Osmaneli’den Suriye'ye gönderelim. Bizlerde elimizi taşın altına koyalım. Ama; YA-PA-MAZ !!!
Çünkü bu bir siyasi hamledir. Milletimizin Milliyetçi düşünce ve duygusuyla oynamasıdır. Osmaneli’nin teröre karşı tepkisini dindirmek amaçlıdır. Halep oradaysa arşında burdadır. Göndersin sonuna kadar arkasındayız.


Bu haber toplam 2438 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.