ELDEMİR DAVET ETTİ, TÜZÜN KATILDI

ELDEMİR DAVET ETTİ, TÜZÜN KATILDI

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Mecliste yaptığı bir konuşmada, “Başbakan ve Bakanlar Bilecik’e geliyor, ne bir temel atma, ne de bir açılış...

A+A-

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Mecliste yaptığı bir konuşmada, “Başbakan ve Bakanlar Bilecik’e geliyor, ne bir temel atma, ne de bir açılış törenine katılmıyor” demişti. Yaşar Tüzün’e ise Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir yine Meclis kürsüsünden cevap olarak, “Bu ziyaretlere kendisi de destek verirse, teşrif ederse bakanlarımızın Bilecik için yaptıklarını hep birlikte görmüş oluruz" demişti.

İki Milletvekili arasında yaşanan bu söz düellosundan sonra, Bilecik’e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’yi Bilecik’in Milletvekilleri Halil Eldemir ve Yaşar Tüzün birlikte karşıladılar. CHP Bilecik Milletvekili Yaşara Tüzün’ün, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in çağrısına cevap vermiş olduğu görüldü.

Hatırlanacağı üzere, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alarak ilimiz sorunları üzerinden iktidara yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Tüzün, son dönemde Bilecik’e Başbakan’ın yanı sıra 7 bakan ve 4 bakan yardımcısının geldiğini ancak hiç birinin ne bir açılış ne de temel atma törenine katılmadığını ifade etmişti. AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ise Tüzün’ün bu konuşmasına yine TBMM Genel Kurulu'nda söz alarak cevap vermiş, “Bu ziyaretlere kendisi de destek verirse, teşrif ederse bakanlarımızın Bilecik için yaptıklarını hep birlikte görmüş oluruz" demişti

 Gelinen süreçte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Bilecik temaslarına CHP teşkilatından büyük ölçüde katılım sağlandı. Başta Milletvekili Yaşar Tüzün olmak üzere CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve CHP’li il genel meclis üyeleri Bakan Tüfenkci’nin Şeyh Edebali Üniversitesi ve TSO’daki programlarına iştirak etti.

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.