EKSİK KALAN AYAĞINA KAVUŞUYOR

EKSİK KALAN AYAĞINA KAVUŞUYOR

Bayırköy Beldesinde 6 yıldır devam eden sorun nihayet çözüme kavuşuyor. Köprülü kavşağın, Osmaneli’den Bilecik istikametine gidiş yönündeki bağlantı...

A+A-

Bayırköy Beldesinde 6 yıldır devam eden sorun nihayet çözüme kavuşuyor. Köprülü kavşağın, Osmaneli’den Bilecik istikametine gidiş yönündeki bağlantı yolu bugüne kadar yapılmamıştı. 2011 yılında yapılan köprülü kavşağın eksik kalan kolunun ihalesi yapıldı.

Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, kavşağın Habaş fabrikası önünde eksik kalan kolunun yapılması için ihalenin gerçekleştirildiğini açıkladı. Ancak çalışmaların başlaması için bölgedeki elektrik deplasesi yapılması gerektiğine dikkat çeken Müdür Yazıcıoğlu, “O yapıldıktan sonra bu kavşağın Habaş kolunu bitirmiş olacağız ve buradan Bayırköy’e bir giriş sağlayacağız” dedi.

BELDE HALKI ‘TOPAL EŞEK’ BENZETMESİ YAPMIŞTI

Hatırlanacağı üzere, köprülü kavşak ilk yapıldığında bir kolu eksik kalınca belde halkının tepkisine neden olmuş ve vatandaşlar ‘3 ayaklı topal eşek’ benzetmesinde bulunmuştu. Daha sonra bölgede bazı kurumlar arasında mahkeme süreci yaşanmış ve geçtiğimiz aylarda mahkeme sonuçlanmıştı.

Gelinen süreçte, kavşağın eksik kalan kolunun yapılması için ihale süreci tamamlandı. Artık OEDAŞ’ın bölgedeki elektrik deplasesinin yapması bekleniyor. Deplase işlemi bitmesiyle birlikte beldenin 6 yıllık sorunu çözüme kavuşacak.

Bu haber toplam 2368 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.