EĞİTİMDE VAK’ALAR ÇALIŞTAYI YAPILDI

EĞİTİMDE VAK’ALAR ÇALIŞTAYI YAPILDI

Osmaneli’de 2 gün boyunca süren ve 40 Akademisyenin katıldığı Vak’alar 2016 Çalıştayı, İlçede Eğitim Turizminin gelişmesinin önünü açtı. Katılımcılar...

A+A-

Osmaneli’de 2 gün boyunca süren ve 40 Akademisyenin katıldığı Vak’alar 2016 Çalıştayı, İlçede Eğitim Turizminin gelişmesinin önünü açtı. Katılımcılar bundan sonraki yıllarda da Çalıştaylarını Osmaneli’de yapabileceklerini söylediler. 

Osmaneli Belediye Başkanlığı, Bilecik SMMMO başkanlığı, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü Müdürlüğünce Osmaneli’de düzenlenen yaklaşık 40 akademisyenin katıldığı çalıştay 28-29 Ocak 2017 tarihinde Osmaneli’de yapıldı. 28 Ocak Cumartesi günü Saat 09.30’da Necla Hanım Konağında başlayan çalıştayın açılış konuşmasını İ.Ü.İ.F. Muhasebe Enstitüsü Müdürü Göksel Yücel yaptı. Enstitü müdürü Göksel Yücel konuşmasında katılımcılara teşekkür ederken, “Özellikle bu tarihi Osmaneli kentinde bizleri 2 gün boyunca ağırlayacak olan ve çalıştayın düzenlenmesinde büyük emekleri olan Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin’e, Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral’a ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş’a teşekkürlerimi sunuyorum. Çalıştayımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Bilecik SMMMO başkanı Süleyman Kıral’da yaptığı konuşmada, “Taşı Mermer, Toprağı Seramik, Yaprağı İpek, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebali Diyarı Bilecik İlimizin, Milattan önce eski tarihe sahip, eski adı Pefka, sonra Lefke, en son adı da Osmaneli olan şirin ilçemizde siz değerli misafirlerimizle birlikte olmaktan son derece mutluyuz, onurluyuz. Tarihi değerlere sahip ilçemizde bir araya gelip çalıştaya katılım sağlayan Başta İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Pekdemir’e, Muhasebe Enstitüsü Müdürü Göksel Yücel’e ve siz değerli akademisyenlerimize, katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapılacak çalıştayın hepimize faydalı olacağına yürekten inanıyor, kolaylıklar diliyorum” dedi. Çalıştayın açılışında misafirlerini Necla Hanım Konağı kapısında karşılayarak tek tek ilgilenen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de bir konuşma yaptı.

egitimde-vak’alar-calistayi-yapildi-(2).jpg

Başkan Şahin konuşmasında, “Göreve geldiğimiz günden beri Osmaneli için her zaman Tarih, Kültür ve Sanayi kenti deyimini kullandık. Osmaneli’nin bu yönde gelişmesi için de 3 yıldan buyana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye genelinde yaklaşık 60 Üniversite ile çeşitli konularda işbirliği içerisindeyiz. Osmaneli ilçemiz 975 yıldır kesintisiz Türk şehridir. Birçok il ve ilçemizin kurtuluş günleri vardır, fakat Osmaneli’nin kurtuluş günü yoktur. Çünkü bu toprakları düşman hiçbir zaman istila edememiştir. Böyle tarihi bir ilçe de siz değerleri hocalarımızı ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Katılımlarınızdan dolayı Osmanelili hemşerilerim adına sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalıştayları Osmaneli ilçemizde daha sık yaparak, hem sizlere Osmaneli’yi tanıtmak, em de Osmaneli ilçemizi yurt genelinde tanıtmak istiyoruz. Tarihi evleri ve konakları ile Osmaneli ilçemiz çok yakın bir zamanda, bir Beypazar’ı ve bir Safranbolu olacaktır. Vak’alar 2016 Çalıştayının ilçemizde yapılmasında katkıları olan, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanımıza, Muhasebe Enstitüsü Müdürümüze, Bilecik SMMMO başkanımıza ve katılımlarınızdan dolayı siz değerli akademisyenlerimize teşekkürlerimi sunuyor, çalıştayın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Daha söz alan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş’ta katılımcılara teşekkür ederek, çalıştayın hayırlara vesile olmasını diledi. Konuşmaların ardından İÜİF Dekanı Recep Pekdemir, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e, Bilecik SMMMO başkanı Süleyman Kıral’a ve BŞEÜ Rektörü İbrahim Taş’a, çalıştayın anısına plaket ve kitap hediye etti. Çalıştay katılımcı akademisyenlerin program dâhilindeki sunumları ile 2 gün boyunca devam etti. 

egitimde-vak’alar-calistayi-yapildi.jpg


 

Bu haber toplam 1976 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.