Eğitim çıtasını yükseltiyoruz

Eğitim çıtasını yükseltiyoruz

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci;‘Eğitim çıtasını yükseltiyoruz’

A+A-

Osmaneli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci Osmaneli’nde eğitim çıtasının yükseltmek için ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini belirtti. 22 Ağustos Pazartesi günü gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Müdür Ekinci, Osmaneli’nde günlük yayın yapan bir gazetenin olmasının kendisini ve eğitim camiasını memnun ettiğini belirtti.

En güzel yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun altını çizen Müdür Ekinci, “Eğitim en büyük ihtiyacımızdır. Çocuklarımızı, gençlerimizi ne kadar eğitip, öğretebilirsek ülkemizin kalkınması o denli büyük olacaktır.  Din, Vatan, millet, devlet, bayrak sevgisiyle yoğrulmuş bu aziz milletimiz, yine bu şuurla yetişecek genç nesiller Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacaktır” dedi.

Osmaneli’nde büyük bir eksikliği giderdiğimizi vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Ekici; “Bizler eğitim konusunda, sizler toplumun nabzı olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. 10 günlük süren yayın hayatınızda eğitime verdiğiniz önem, ilçe ve köylerimizde yaptığımız çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşmanız bizleri onuru etti. Teşekkür ederiz” dedi.

Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal’da İlçe Milli Eğitim Mahmut Ekinci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim başta olmak üzere ilçede yapılan her etkinlikte gazetemizin desteğinin devam edeceğini. Eğitim çalışmaları başta olmak üzere, yapılacak tüm etkinlikleri kamuoyuna duyurma gayreti içerisinde olacaklarını vurguladı.

Bu haber toplam 1657 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.