ECE ÖZLÜK’LE OBEZİTEYE VEDA ET

ECE ÖZLÜK’LE OBEZİTEYE VEDA ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2018-1 Özel Çağrı kapsamında Biyoloji Öğretmeni Sevilay Çakır´ın koordinatörlüğünde...

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2018-1 Özel Çağrı kapsamında Biyoloji Öğretmeni Sevilay Çakır´ın koordinatörlüğünde yürütülmekte olan 20134 numaralı "Hareketine Probiyotiğine Dikkat Et Obeziteye Veda Et" adlı proje faaliyeti olarak Diyestisyen Ece Özlük tarafından 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrenci ve velilerine obezite hakkında farkındalık konferansı verildi.
Bilecik’te de düzenlenen bu etkinliklerde, Diyetisyen Ece Özlük öğrencilere ve velilerine obezite ile mücadele konusunda konferanslar veriyor. Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde öğrenci ve velilerine vermiş olduğu “Hareketine Probiyotiğine Dikkat Et, Obeziteye Veda Et” konferansından öğrenciler ve velileri çok memnun kaldılar. Konferansla ilgili olarak konuşan Diyetisyen Ece Özlük, “Toplumumuzun en büyük problemlerinden biri olan Obezite ile elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Bakanlıklarımızın tertip etmiş olduğu bu tür konferanslar hem öğrencilerimizin bu yaşlarda bilinçlenmesine, hem de velilerimizin sağlıklarına dikkat etmesine faydalı olmaktadır. Konferansı düzenleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Destek Programı Şube müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.  
    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada;  “Projemize sunduğu değerli katkılar için Diyetisyen Ece Özlük başta olmak üzere katılım gösteren öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz” denildi. 

ece-ozluk-ile-kilolara-son-2-(1).jpg

 

Bu haber toplam 3729 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.