DÖRTYOL KAVŞAĞINDA KAZA

DÖRTYOL KAVŞAĞINDA KAZA

Bilecik’in Osmaneli ilçesin de Işık İhlali Yaptığı iddia edilen Bir Otomobil, kamyonete Çarpması Sonucu 3 Kişi hafif Yaralandı.Edinilen bilgiye göre...

A+A-

Bilecik’in Osmaneli ilçesin de Işık İhlali Yaptığı iddia edilen Bir Otomobil, kamyonete Çarpması Sonucu 3 Kişi hafif Yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16.00 sıralarında Osmaneli İlçesi dört yol Kavşağı’nda meydana geldi. Ankara Caddesin den İstanbul istikametine giderken dört yol kavşağın da ışık ihlali yaptığı iddia edilen Mıktat Y. (64) idaresindeki 16 R 2237 plakalı otomobil, İstanbul Caddesi'nden gelen Hüner. İ. (38) yönetimindeki 16 BNR 09 plakalı kamyonete çarptı. Araçlar çarpmanın şiddetiyle farklı yerlerde durabilirken, kazada otomobil sürücü Mıktat Y. Ve yanında yolcu olarak bulunan Perihan Y. (61) ile Azra K (12) yaralandı. Olay yerine gelen vatandaşlar 155 ve 112 ekiplerine haber verilmesi üzere Ambulansın gelmesiyle yaralanan 3 kişi Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yapan araçların kısmen kapattığı kavşakta polis ekipleri trafiği kontrollü olarak verdi.
 Hasar gören araçların bulundukları yerden çekici ile kaldırıldıktan sonra kavşakta trafik normale döndü. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 


Bu haber toplam 2434 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum