“DEVLETİMİZDE EKONOMİMİZDE GÜÇLÜDÜR”

“DEVLETİMİZDE EKONOMİMİZDE GÜÇLÜDÜR”

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı bir dizi ziyaret ve toplantı için Osmaneli’ye geldi. 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Bilecik Milletvekili...

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı bir dizi ziyaret ve toplantı için Osmaneli’ye geldi. 
24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Bilecik Milletvekili seçilen Selim Yağcı, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Ak Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ile birlikte Osmaneli’ye gelen Yağcı, Yeni atanan Kaymakam Naif Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan ile birlikte Kaymakam Naif Yavuz’u ziyaret eden Milletvekili Yağcı, hayırlı olsun dileklerini iletti.

fef3c413-68a3-4ca6-b58f-542f27e1f0c3-001.jpg

Birlik ve beraberlik içerisinde Osmaneli’ye hizmet edeceklerini belirti. Daha sonra Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in organize ettiği İçmeler tesislerindeki Muhtarlar toplantısına geçti. Osmaneli Köy Muhtarları ile birlikte yapılan toplantıda ilk sözü Belediye Başkanı Münür Şahin aldı. Konuklarına hoş geldiniz diyen Başkan Şahin, “Osmaneli’nin en büyük özelliği her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmasıdır. Yaptığımız bunca hizmeti bu sayede yaptık. İnşallah bundan sonra da Sayın Vekilimiz ile Kaymakamımız ile, siz değerli muhtarlarımız ile hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 
HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İSTİYORUM
Toplantıda bir konuşma yapan Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz; “Göreve geldiğim günden bu yana köy muhtarlarımız ile ilk kez bu abah bir toplantı yaptık. Bu toplantımız tanışma toplantısı idi. İnşallah bundan sonra Sayın Vekilimizin, Sayın Belediye Başkanımızın da destekleri ve siz değerli muhtarlarımız ile her zaman birlikte olup, en güzel hizmetleri yapacağız.

c105ce2a-f630-4202-a9cb-6465fde7c588.jpg

Osmaneli çok güzel bir ilçe, çok güzel topraklara sahip. Hem tarihi, hem tarımı, hem sanayisi ve hem de kültürü ile çok güzel bir şehir. Amacım bu şehirde çalışma sürem boyunca hoş bir seda bırakmak istiyorum” dedi. 
AZICIK SABIR DİLİYORUM, YARALAR SARILACAK
Milletvekili Selim Yağcı’da toplantıda yapmış olduğu konuşmada; “Sayın Muhtarlarımız, Sayın BeldiyeBaşkanımızın organizasyonu ve Sayın Kaymakamımızın teşrifleri ile bir araya geldik. Seçimlerden sonraki geçmiş sürede Osmaneli’de çok güzel şeyler oldu, fakat hoşumuza gitmeyen şeylerde oldu. Afet gibi çiftçilerimizi üzdüğü kadar bizleri de üzen hadiselerle karşılaştık. Bunlara ilişkin çalışmaları Devlet olarak, millet olarak, devletimizin tüm kadroları olarak, teşhisleri ve tedavileri konusunda çabamız gayretimiz devam ediyor. Bizler bu göreve tali olduğumuzda sizlere, “İçinizden biriyiz, Bilecik’in, Osmaneli’nin sorunlarını biliyoruz, her noktasında çözüm noktasında çalışacağız ve birlikte çözeceğiz dedik.

3bc26d74-8101-4b06-8b34-5c049f784dd4.jpg

Çözemediklerimize de hep birlikte oturup üzüleceğiz, çözdüklerimizin de mutluluğunu hep birlikte paylaşacağız dedik. Devletimiz yeni bir yönetim sistemine geçti. Her sistemin oluşumunda olacak olan bazı sıkıntıları da hep birlikte yaşayacağız. Bir de 24 Haziran’dan sonra ülkemizi zor durumda bırakacak dış güçlerin bir manüpile hareketi oldu. 24 Haziran sonrasında ABD’nin ve diğerlerinin açık saldırıları karşısında ekonomide dalgalanmalar meydana geldi. Hiç kimse merak etmesin bu dalgalanmalar ve zorluklar da en kısa zamanda Devltimiz tarafından ortadan kaldırılacaktır. Ben sizlerde azıcık daha sabır diliyorum. Dolu afeti nedeniyle uğramış olduğunuz arar ve ziyanların tespitleri yapılıp hepsi Ankara’ya ilgili makamlara gönderildi. Bizlerde bu konu üzerinde çalışmalarımızı en ince ayrıntısına kadar yapıyor ve takip ediyoruz. Bu Devlet güzellikleriyle bizim, bizlere ait. Bazı zamanlarda devlet bizlere kredi sağlıyor, bazı durumlarda da bizlerin devletimize kredi sağlaması gerekiyor. İşte şimdi bizler bu günlerdeyiz. Devletimizde, ekonomimizde güçlüdür. Sıkıntılarımız en kısa zamanda çözülecektir. Devletimiz tarım alanında da bir dizi tedbirleri yakın zamanda açıklayacaktır” dedi. Toplantı Muhtarlar ile Milletvekili Selim Yağcı arasında sohbet havasında devam etti. Vekil Yağcı bazı köy muhtarlarının sırduğu soruları cevapladı. 

Bu haber toplam 2170 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum