DERTLERE DEVA İÇMELER TESİSLERİ

DERTLERE DEVA İÇMELER TESİSLERİ

Yüzlerce yıllık geçmişi olan, şifa kaynağı suları ile ziyaretçileri eksik olmayan Osmaneli Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri konuklarını ağırlamaya...

A+A-

Yüzlerce yıllık geçmişi olan, şifa kaynağı suları ile ziyaretçileri eksik olmayan Osmaneli Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

 İÇMELER TESİSLERİ

Osmaneli çevresinde yıllardır bilinen İçmeler şifalı suları, çevre il ve ilçeler tarafından da keşfedilmiş durumda. Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden içmelere gelen, mide, egzama, böbrek ve safra kesesi hastalığı olanlar, içmeler tesislerinden şifa bularak ayrılıyorlar.

 İÇMELER SULARI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in göreve seçildiği günden beri özel bir ilgi gösterdiği İçmeler tesisleri, yapılan düzenlemeler ile 5 yıldızlı tatil köyü havasına bürünmüş durumda. Çevre il ve ilçelerden içmeler tesislerine gelen vatandaşlar, sadece günü birlik değil, hafta sonlarını içmeler tesislerinde konaklayarak geçiriyorlar.

DERTLERE DEVA İÇMELER TESİSLERİ

Yaklaşık 100 kişilik yatak kapasitesine ulaşan içmeler tesislerine gelen vatandaşlar, memnun bir şekilde ayrılıyorlar. Havası ile suyu ile ve sakinliği ile içmelere gelen vatandaşlar, hem kısa bir tatil yapma, hem de hastalıklarına şifa bulma imkânına kavuşuyorlar. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tesisin tam kapasiteye ulaştığında sağlık bakanlığına müracaat edeceklerini, sağlık tesisi ruhsatı alarak, sağlık turizmi açısından içmeler tesislerinin Türkiye genelinde önemli bir yere sahip olacağını belirtti. 

Bu haber toplam 15943 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.