DEMOKRASİ ADINA HERKESİ DAVET EDİYORUM

DEMOKRASİ ADINA HERKESİ DAVET EDİYORUM

 Bundan 2 yıl önce hain FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminin 2. Yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı...

A+A-

 Bundan 2 yıl önce hain FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminin 2. Yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 15 Temmuz Pazar günü yapılacak olan etkinliğe bütün Osmanelilileri davet etti. 

37077666_2067259390157260_9213811379524337664_n.jpg

Başkan Münür Şahin yaptığı açıklamada, “Emperyalistlerin uşaklığını ve maşalığını yapan Hain FETÖ/PDY Terör örgütünün bundan iki yıl önceki darbe girişimini bir kez daha lanetle ve nefretle kınıyorum. Türk Milleti Göğsündeki İman ve İnançla, Vatan sevgisiyle girişilen darbe teşebbüsüne karşı dimdik durarak, hem dışarıdaki düşmanlara, hem de onların içerideki maşalarına büyük bir tokat atmıştı. Türk Milleti, bu coğrafyadan sürülemeyeceğini, yok edilemeyeceğini bütün dünyaya göstermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hainlerin eline geçmesine müsaade edilmeyeceğini, silaha karşı göğsünü siper ederek, tankların önüne yatarak ispat etmişti. Hainlerce girişilen 15 Temmuz Darbe teşebbüsü gelecek nesillere çok iyi anlatılmalıdır. Bu konuda yapılacak olan her türlü etkinliğe katılınması, çocuklarımıza bu hainliklerin iyi anlatılması bizler için zaruri bir görev haline gelmektedir. Pazar günü yapılacak olan etkinliklerimize bütün Hemşehrilerimi, Demokrasiye sahip çıkma adına davet ediyorum. Allah Türk Milletine böyle felaketleri bir daha yaşatmasın” dedi.

Bu haber toplam 3684 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum