DEMEK Kİ BÖYLE İNSANLAR HALA VAR

DEMEK Kİ BÖYLE İNSANLAR HALA VAR

Osmaneli ilçesinde bir manav, kısa süreliğine ayrıldığı tezgâhının başına gelince bir müşterinin bıraktığı notu ve parayı bulunca büyük şaşkınlık...

A+A-

Osmaneli ilçesinde bir manav, kısa süreliğine ayrıldığı tezgâhının başına gelince bir müşterinin bıraktığı notu ve parayı bulunca büyük şaşkınlık yaşadı. 
Osmaneli merkezinde işyeri olan ve karpuz satan Furkan Kuzu, kısa bir süreliğine lavaboya kadar gidip dönünce karpuz tezgâhında küçük not ve bir miktar para buldu. Bir kâğıt parçasına yazılan “Abi bir tane karpuz aldım. Karpuz büyüklüğü bu kadardı. 11 TL bıraktım. Hakkını helal et. Para yetersiz ise dönüşte uğrayacağım” notunu bulan Kuzu büyük şaşkınlık yaşadı. 
Furkan Kuzu, lavabodan geldikten sonra karpuz tezgâhında bir miktar para ve not bulduğunu anlatarak, "Beş dakikalığına kadar lavaboya gitmiştim. Döndüğümde karpuz tezgâhımın üzerinde bir not ve bir miktar para buldum. Bir müşteri tezgâhtan karpuz almış ve bir notla birlikle 'Büyüklüğü bu kadardı' diye parasını bırakmış. Bütün müşterilerimize helal ve hoş olsun” dedi. 

demek-ki-boyle-insanlar-hala-var-1.jpg

 

Bu haber toplam 3346 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.