DEFTERDAR ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

DEFTERDAR ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bilecik Defterdarı Mustafa Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, kamu borçlarını yeniden yapılandırmak için verilen sürenin 27 Ağustos 2018 tarihine uzatıldığını hatırlattı. 

Toplumun her kesimini ilgilendiren ve birikmiş borçların tasfiyesine yönelik büyük imkanlar sunan bu fırsattan yararlanmak için çağrıda bulunan Defterdar Şahin,"Başvuruların bir an önce yapılmasında büyük faydalar bulunmaktadır" ifadelerini kullandı. 

Ayrıca Defterdar Şahin, başvuruların bizzat vergi dairesine gelerek veya posta yoluyla ya da Gelir İdaresi Başkanlığının www.gib.gov.tr ve e-devlet (www.turkiye.gov.tr) adresi üzerinden internet aracılığı ile yapılabileceğini bildirdi. 

Bilecik Defterdarı Mustafa Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şu cümlelere yer verdi:

"18/05/2018 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı “Vergi ve Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” hükümlerinden yararlanmak için öngörülmüş olan başvuru süresi, 7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararıyla 27 Ağustos 2018 Pazartesi gününe uzatılmıştır.

Yapılandırma hükümlerinden yararlanmak isteyenlerin 27 Ağustos 2018 tarihi bitimine kadar ilgili vergi dairesine başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvurular, bizzat vergi dairesine gelerek veya posta yoluyla ya da Gelir İdaresi Başkanlığının www.gib.gov.tr ve e-devlet (www.turkiye.gov.tr) adresi üzerinden internet aracılığı ile yapılabilecektir.

Toplumun her kesimini ilgilendiren ve birikmiş borçların tasfiyesine yönelik büyük imkanlar sunan bu imkandan yararlanmak için bir an önce başvuruların yapılmasında büyük faydalar bulunmaktadır."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.