DARICA BİLECİKLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKANA ZİYARET

DARICA BİLECİKLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Kocaeli Bilecikliler Derneği Başkanı Erol Kavas ve Yönetim Kurulu üyeleri Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i...

A+A-

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Kocaeli Bilecikliler Derneği Başkanı Erol Kavas ve Yönetim Kurulu üyeleri Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret ettiler.
Kocaeli Bilecikliler dernek başkanı Erol Kavas ziyaretin amaçlarının Darıca Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri etkinliğe Belediye Başkanı Münür Şahin’i davet etmek olduğunu söyledi.

 

Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Erol Kavas “Bizler Kocaeli’de yaşamlarını sürdüren Bileciklileriz. Ekmek peşinde yıllar öncesinden buralara gelip yerleşmişiz. Yıllar geçse de Bilecik’li olduğumuzu unutmuyoruz, çocuklarımıza ve torunlarımıza da unutturmuyoruz. Darıca Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz “Şehirler ve Kültürler Kaynaşması” etkinliğimize Belediye Başkanımızı ve Tüm Osmanelili hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.  Dernek başkan ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Münür Şahin’de, “Yıllar öncesinden ekmeklerinin, çoluk çocuklarının rızıklarından peşinden giderek, çevre il ve ilçelerde mekân tutmuş Bilecik’li, Osmaneli’li hemşerilerimizin bugün yaşadıkları yerlerde Bilecikliliklerini unutmamaları bizleri ayrıca memnun etmektedir. Gurbette bulunan bütün hemşerilerimize, Osmaneli Belediyesi olarak bugüne kadar her türlü yardım ve desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Onlar Bilecik’in, Osmaneli’nin gurbetteki uç beyleridir.  Davetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber toplam 2016 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.