ÇÜRÜMÜŞ SALINCAKLAR GELECEK PANAYIRI MI BEKLİYORLAR?

ÇÜRÜMÜŞ SALINCAKLAR GELECEK PANAYIRI MI BEKLİYORLAR?

Osmaneli’de geçtiğimiz yıl kurulan Geleneksel Osmaneli Panayırının enkazı hala kaldırılmadı. Camikebir mahallesinde eski mezarlık karşısında ve çevresinde...

A+A-

Osmaneli’de geçtiğimiz yıl kurulan Geleneksel Osmaneli Panayırının enkazı hala kaldırılmadı. Camikebir mahallesinde eski mezarlık karşısında ve çevresinde kurulan panayırdan geriye kalan, lunapark’ın malzemeleri, Osmaneli’nin tam ortasında çürümeye terk edildi. 
Geçtiğimiz yıl Eylül ayından bu yana, eski mezarlık karşısında bulunan Lunapark’ın malzemelerinden şikâyetçi olan mahalle sakinleri, “Salıncaklar ve gondol burada kaldı gitti. Mahallenin tam ortasında görüntü kirliliğine neden olan bu lunaparkın buradan kaldırılmasını istiyoruz. Mahelle sakinlerimizin küçük çocukları bu sahipsiz oyun guruplarının içine girerek oyun oynuyorlar. Allah korusun birisinin başına bir kaza gelecek diye korkuyoruz. Ayrıca gece olduğu zaman buraya ne kadar tinerci, hapçı ve alkolik varsa doluyor. Oyun guruplarının arasında gece yarılarına kadar alkol ve uyuşturucu alıyorlar. Gece karanlığı çöktüğünde buradan geçmeye korkuyoruz. Lunapark’ın sahibinin vefat ettiğini öğrendik. Belediye Başkanından ricamız bu lunaparkı buradan kaldırması ve mahallemizi eski güzelliğine kavuşturmasıdır. Bu çirkin görüntüler Osmaneli ilçemize yakışmamaktadır. Zaman zaman Osmaneli Belediyesine bu durumu söylememize rağmen, bu zamana kadar hiç ilgilenen olmadı. Bu alanda kötü bir hadise yaşanmadan burasının temizlenmesi gerekmektedir. Osmaneli Belediyesinin bu lunaparkı kaldırmamasının sebebi önümüzdeki panayırı mı beklemektdir. Sahibi vefat etmiş olan Lunaprkı Belediyemiz kendisimi çalıştıracaktır. Eğer öyle bir durum varsa, o zaman buraya bir bekçi koysunlar. Hem gece uyuşturucu müptelalarından hem de gündüzleri çocuklarımızın tehlike yaşamasından mahallemizi kurtarsın” dediler. 

curumus-salincaklar-gelecek-panayirimi-bekliyorlar-1-(1).jpg

 

Bu haber toplam 7346 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.