CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 94. YILINDA FENER ALAYI COŞKUSU

CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 94. YILINDA FENER ALAYI COŞKUSU

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94 yıl dönümü kutlamaları kapsamında Osmaneli'de Mehter Takımı eşliğinde Cumhuriyet ve Demokrasi yürüyüşü...

A+A-

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94 yıl dönümü kutlamaları kapsamında Osmaneli'de Mehter Takımı eşliğinde Cumhuriyet ve Demokrasi yürüyüşü fener alayı düzenlendi. 
Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte, İmam Hatip Ortaokulunun önünde toplanan grup, ellerindeki bayraklar ile belediye binası önüne kadar Mehter takımı eşliğin de yürüdü. Fener alayının yürüyüşü Osmaneli Belediyesi önünde mehter takımının verdiği konser ile devam ederken Osmaneli halkı da söylenen marşlara eşlik etti. Düzenlenen fener alayı daha sonra belediye önünde vatandaşlarında katıldığı yöresel halk oyunları ile son buldu.
Düzenlenen etkinliğe; Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Rıza Gazel,İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, CHP İlçe Başkanı Faik Üstün, MHP İlçe Başkanı Hayri Teyin de katıldı.


Bu haber toplam 2024 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.