CUMHURİYET 94 YAŞINDA

CUMHURİYET 94 YAŞINDA

 Cumhuriyetin Kuruluşunun 94. Yıl dönümü törenle kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 13.00’da Atatürk...

A+A-

 

Cumhuriyetin Kuruluşunun 94. Yıl dönümü törenle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 13.00’da Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlandı. Kaymakamlık ve belediye çelenginin sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı makamında kutlamaları kabul etti. Osmaneli kaymakamı Edip Çakıcı tebrikleri kabulde yaptığı konuşmada, “Bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var. Ecdadımız bu bedeli ödeyerek bu toprakları bizlere vatan kılmışlar. Geçmişte olduğu gibi, günümüzde de Türk’ü bu topraklardan çıkarmak için her türlü saldırı yapılmaktadır. Türk Milleti birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu saldırılara da cevap verecek güç ve kudrettedir. Türk Milleti bu saldırıları bertaraf ederek, geçmişte olduğu gibi, çağdaş medeniyet yolunda ilerlemesini sürdürecektir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılını kutluyor, siz değerli katılımcıların Cumhuriyet bayramını tebrik ediyorum” dedi. 

Osmaneli deki Cumhuriyet Bayramı kutlama programları 29 Ekim 2017 Pazar günü saat 12:00’da İlçe stadyumun da düzenlenecek törenle devam edecek.  29 Ekim 2017 Pazar akşamı ise Şehit Er Osman Er İmam Hatip Ortaokulu'ndan Kaymakamlık binasına kadar Cumhuriyet Yürüyüşü yapılacak ve Mehteran Konseri gerçekleştirilecek.

 

Bu haber toplam 1465 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.