“CUMHURBAŞKANIMIZI YEDİRTMEDİK, YEDİRTMEYECEĞİZ”

“CUMHURBAŞKANIMIZI YEDİRTMEDİK, YEDİRTMEYECEĞİZ”

Başkan Münür Şahin; Allah bu iftiraları atanlara cezalarını verir inşallah.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Üniversite Diplomasının sahte olduğu...

A+A-

Başkan Münür Şahin; Allah bu iftiraları atanlara cezalarını verir inşallah.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Üniversite Diplomasının sahte olduğu tartışmalarına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de dâhil oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı dönemde ve aynı üniversitede okuduklarını söyleyen Başkan Münür Şahin, Diploma ile ilgili olarak Sosyal Medyadan bir açıklama yaptı. Başkan Şahin açıklamasında; “Bu kadar yalan olmaz. Aynı üniversiteden mezun olduğumuz ve diplomasının canlı şahidi olduğum cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için iftiraların böyleside az görülür. Bu sahtekârlara Allah akıl fikir versin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ada Allah sabır ve güç versin.
Bu yalan iftirayı facebook hesabından paylaşan şahıslar hakkında da inşallah yargı gerekeni yapar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile üniversitemizin 4.sınıfındayken tanışmıştık. O dönemde cumhurbaşkanımız futbolla yakından ilgiliydi. Benim İETT de oynamam için teklifte bulunmuştu. O dönemler bir an önce üniversiteyi bitirme hedefim olduğu için bu teklifi kabul etmemiştim.
Ben Marmara Üniversitesi iktisadi ve ticari bilimler fakültesini 1980 yılında birincilikle bitirmiştim. Cumhurbaşkanımızda 1981 yılında üniversitemizden mezun oldu. Canlı şahidi olduğum bu konuda bile böyle iftiraların atıldığını görmek çok üzücü.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile aynı okuldan mezun olduğum için gururluyum. Cumhurbaşkanımızın Türkiye'yi nerden nereye getirdiğininde canlı şahitlerindeniz. Bugün dünyanın tanıdığı kıskandığı, Türk dünyasının, islam âleminin, tüm ezilen dünya halklarının umudu ve yardımcısı dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak onurdur. Çevremizde kurulmak istenen terör devletlerine, İslam ve Türk âlemine karşı oynanan oyunlara dur diyen cumhurbaşkanımızdır. Uyguladığı bağımsız dış politikalarla ABD ve diğer emperyalist ülkelerin çıkarlarını bozan, Akdeniz’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhurriyetinin ve Türkiye'nin ekonomik haklarını savunan Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Güçlü Türkiye, lider ülke Türkiye için cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız. Onu emperyalist ülkelerin ouyunlarına kurban etmeyeceğiz. Nükleer enerjiyede sahip olacağız, s-400 leride kuracağız ve üreteceğiz. Bağımsız politikalarımızla daha önceki 16 Türk devletleri gibi, 17. Türk devleti Türkiye Cumhurriyeti olarak dünya'da lider ülke olacağız. Recep Tayyip Erdoğan'ı emperyalizmin uşaklarına yedirtmedik, yedirtmeyeceğiz” dedi. 

 


Bu haber toplam 2076 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum