ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ BİLECİK BELEDİYESİ'NDEN

ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ BİLECİK BELEDİYESİ'NDEN

Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline girecek olan çocuklar için birbirinden güzel sinema filmleri ücretsiz olarak sunulacak. Bilecik Belediyesi,...

A+A-

Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline girecek olan çocuklar için birbirinden güzel sinema filmleri ücretsiz olarak sunulacak. Bilecik Belediyesi, 15 günlük tatile girecek olan çocukların keyifle izleyeceği 17 adet sinema oyununu çocuklara hediye ediyor. Şeyh Edebali Kültür ve Kognre Merkezi'nde; 21 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan “Çocuklarımıza Sinema Keyfi” 5 Şubat Pazar günü sona erecek. Filmler, her gün ücretsiz olarak 15:00 ve 17:00 saatleri arasında gösterilecek. 
‘’Tüm gayretimiz çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesidir’’
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yarıyıl tatilinde Bilecik Belediyesi tarafından çocukların beğenisine sunulacak olan etkinlik için yaptığı açıklamada; ''Bilecik Belediyesi olarak, bizler eğitim ve çocuklarımıza yönelik hizmet ve yatırımlara çok önem veriyoruz. Çocuklarımız gerçekten de bizlerin teminatı ve ışık kaynağı. Bizler, onları ne kadar iyi yetiştirirsek ve onları ne kadar sevindirirsek en güzel işi yapmış olduğumuza inanırız. Artık Bilecik Belediyesi olarak her yarıyıl tatilinde çocuklarımıza ücretsiz sinema keyfini güzel bir gelenek haline getirdik. Bununla birlikte çocuklarımız, diğer zaman dilimlerinde de her pazar günü Kültür ve Kongre Merkezimizde ücretsiz tiyatro oyunları ile buluşmaya devam ediyor. Bizler çocuklarımız ve Bileciklilerin en güzel hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz ve bu anlamda daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.
Çocuklar yarıyıl tatilinde, Leylekler, Kayıp Balık Dori, En Süper Kahramanlar, Süper Papağan, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, Buz Devri 5, Robinson Cruse, Pırdino, Angry Birds, Pokemon Th Movie, Köstebekgiller, Zootopia, Kung Fu Panda 3, Kahraman Miçolar, Çılgın Dostlar, İyi Bir Dinazor, Alvin ve Sincaplar 4 filmlerinin keyifle izleme imkanı bulacaklar.


Bu haber toplam 1577 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.