ÇİFTÇİLERE İLK YARDIM KURSU

ÇİFTÇİLERE İLK YARDIM KURSU

Bilecik İli Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi organizasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acil Afet Birimi tarafından...

A+A-

Bilecik İli Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi organizasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acil Afet Birimi tarafından gerçekleştirilen 'İlk Yardım Temel Uygulamaları Eğitimi' tamamlandı. 

ciftcilere-ilk-yardim-kursu-(1).jpg

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Afet Birimi Personeli Emine Kızıl ve Nazmiye Kibar, tarafından 16 üretici ve 2 teknik personele eğitim verildi 'İlk yardım temel uygulamalarında neler yapılabilir? Kanama, burkulma, böcek sokması, zehirlenmeler vb. gibi durumlarda acil müdahale uygulamaları nasıldır? ' gibi konuların yer aldığı eğitim süresi boyunca kursiyerler uygulamalı ve sözlü pratik çalışmalarda bulundu.

ciftcilere-ilk-yardim-kursu-(2).jpg

İki günlük eğitim programı sonunda tüm kursiyerler yazılı ve uygulamalı sınava tabi tutularak eğitim sonlandırıldı. Eğitim sonunda Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından İyi Tarım Uygulamaları Projesi üreticilerine ilk yardım çantası dağıtıldı. 

ciftcilere-ilk-yardim-kursu-(1).jpeg

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.