CHP’DEN SEÇİLEN MECLİS ÜYESİ CUMHUR İTTİFAKI’NA VE SELİM YAĞCI’YA DESTEĞİNİ AÇIKLADI

CHP’DEN SEÇİLEN MECLİS ÜYESİ CUMHUR İTTİFAKI’NA VE SELİM YAĞCI’YA DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Bilecik Belediyesi’nin bağımsız meclis üyesi Erdoğan Yeşil, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, tüm dikkatleri üzerine çekti. Eski CHP’li Erdoğan Yeşil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı’ya ve desteğini açıkladı.

Erdoğan Yeşil ayrıca HDP’nin tutuklu genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen siyasiler ile birlikte olmasının mümkün olmadığını da sözlerine ekledi.

Yeşil, 2014 yerel seçimlerinde CHP’den belediye meclis üyesi seçilmiş, yaklaşık 2,5 yıl sonra CHP’nin Atatürk’ün çizgisinden çıktığı ve HDP ile aynı safta durduğu gerekçesi ile istifa etmişti.

Bağımsız belediye meclis üyesi Erdoğan Yeşil, AK Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı ile birlikte çekinilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“İçim yandı benim, içim. Daha 3 gün önce şehidimizi defnettik Bilecik’te. Selahattin Demirtaş’ı içerden çıkarmak isteyenlerle nasıl birlikte olabiliriz? Nasıl beraber olabiliriz?

‘SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR’

200 yıllık büyük bir savaşın son darbesi için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef göstererek, aslında bayrağımıza, vatanımıza ve geleceğimize, tüm güçleriyle saldıran küresel güçlere ve onların içimizdeki siyasi destekçilerine karşı Erdoğan Yeşil olarak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Söz konusu Vatan ise gerisi teferruattır” sözünü her zamanki gibi emir kabul ederek, bütün teferruatları bir kenara bırakıyorum.

‘TAYYİP ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKACAĞIZ’

24 Haziran sadece bir seçim değildir. Bu devletin ve milletin bir beka meselesidir. Devletin ve milletin bekası için biz de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a millet olarak hep birlikte sahip çıkacağız.

Belediye Başkanlığı döneminde, birlikte görev yaptığımız sürede kimi zaman eleştirdiğimiz, kimi zaman da desteklediğimiz Sayın Selim Yağcı’nın, Milletvekilliği adaylığının Bilecik’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

‘SELİM YAĞCI’YI DESTEKLİYORUM’

Bilecik’i tanıyan, bilen ve sorunlarının farkında olan Sayın Selim Yağcı’nın, Bilecik halkının beklentilerini en üst seviyede yerine getireceğine olan inancım nedeniyle, hem Belediye Meclis Üyesi olarak, hem de Bilecikli kardeşiniz, dostunuz, arkadaşınız olarak bu seçimde kendisini tüm gücümle destekliyorum.”

erdogan-yesilden-cumhur-ittifakina-destek2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5205 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum