CHP’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E YENİ YIL ZİYARETİ

CHP’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E YENİ YIL ZİYARETİ

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Naim Cantemur, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, beraberlerinde CHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Faik Üstün ile birlikte Osmaneli...

A+A-

CHP Osmaneli İlçe Başkanı Naim Cantemur, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, beraberlerinde CHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Faik Üstün ile birlikte Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e yeni yıl ziyaretinde bulundular. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Münür Şahin konuklarına hoş geldiniz diyerek; “Hepimizin yeni yılı kutlu olsun. 2019 yılı ülkemize, milletimize, Bilecik’imize ve Osmaneli ilçemize huzur, mutluluk ve refah getirsin. Hep birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel ilçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamak nasip olsun. 31 Mart seçimlerinde de sizlere ve Başkan adayınız Faik Üstün Kardeşime başarılar diliyorum” dedi. CHP İlçe Başkanı Naim Cantemur’da yaptığı konuşmada; “Sayın Başkanım sizlerin de yeni yılınız kutlu olsun. Hepimizin amacı ilçemize hizmet etmektir. Hizmet etmek için çıkılan yolda, gerek siyasi partilerin, gerekse de adayların birbirlerini kırmadan, dökmeden bir seçim yarışı olmasını diliyorum. Bizler sadece seçime kadar değil, seçimlerden sonra da hep birlikte Osmaneli’de yaşamaya devam edeceğiz. Bizler de sizlere başarılar diliyoruz” dedi. 

chpden-baskana-yeni-yil-ziyareti.jpg

 

Bu haber toplam 2360 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum