CHP İLÇE BAŞKANI FAİK ÜSTÜN “SİYASETTE DÖNMEK ZORDUR”

CHP İLÇE BAŞKANI FAİK ÜSTÜN “SİYASETTE DÖNMEK ZORDUR”

24 Haziran seçim çalışmaları için gittiği köylerde yaptığı konuşmalar CHP tarafından tepki ile karşılanan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in...

A+A-
24 Haziran seçim çalışmaları için gittiği köylerde yaptığı konuşmalar CHP tarafından tepki ile karşılanan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Belenalan köyünde yaptığı açıklamaya, CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün’den cevap geldi. 
chp-ilce-baskani-faik-ustun-“siyasette-donmek-zordur”.jpg
CHP Osmaneli ilçe başkanı Faik Üstün gazetemize yaptığı yazılı açıklamada; 
“Siz büyük devlet adamı Ecevit’e karanlık günler mi demektesiniz? 
Seçim çalışmaları sırasında Belenalan, Oğulpaşa ve Yeşilçimen köylerinde iftar programlarında basına vermiş olduğunuz demeçler, öncelikle seviye, sonra hafıza sorunlarınızın olduğunu göstermektedir.
Siyasette dönmek zordur. 
Siz koskoca demokrasiyi bize yaşatan cumhuriyet çınarı Cumhuriyet Halk Partisi’ne sizlere o makamlara seçilmenizi demokrasi ile sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi’ne karanlık mı demektesiniz? 
Siz Elmalılı Hamdi Yazır tefsirini İslam âlemine kazandıran Mustafa Kemal Atatürk’e ezan yolu ile sataşmayı hangi had ile yapmaktasınız? 
Haddinizi biliniz! Hafızanızını tazeleyiniz ve aşağıdaki soruları da kendinize sorup cevap veriniz:
1. Habur’da yaşanan PKK’’lı teröristlerin sınırdan geçişinde çadırda mahkeme kurulduğunda, şimdi mensubu bulunduğunuz Adalet ve Kalkınma Partisi iktidar değil miydi ?
2. Megri Megri şarkısını Barzani ile meydanlarda kim söyledi?
3. Apo için sayın, şehitler için kelle kim dedi?
4. Birkaç şehit için meclis mi toplayacağız sözünü kim dedi?
Bunların hepsini partiniz mensupları dedi. 
Ucuz demagojiyle, bilgi eksikliğiyle, hafıza kaybıyla ne Sayın Muharrem İnce’ye sataşın, ne de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sataşın, hele ezan, Kur’an üzerinden Mustafa Kemal Atatürk’e laf sokuşturmaya hiç kalkmayın!
Emperyalizm toplumların, kişilerin ruhunu esir alır. Ruh esirliği ise esarettir, felakettir. Siz şeker fabrikalarını satıp, yerine NBŞ(Nişasta Bazlı Şeker), Cargill’in mısır şurubu, İsrail domates fidesini bu ülkeye soktunuz. Amerikan tütününe yol verdiniz. 
Bakın size bir örnek vereyim. Bilecik’te Kurulu bulunan Tekel fabrikasını, içinde mal çakılı olarak 280 milyon dolara Limak Holding’e özelleştirdiniz. Limak firması 800 milyon dolara %49 hisseyi Diageo firmasına sattı. Diageo Firması da Limak’tan satın aldığı bu %49’luk hisseyi 2 milyar dolara sattı. 
Yani ülkenin milli değerini, bu gariban halkın malını sizin zihniyetiniz 10 kat ucuza sattı. 
İşte emperyalizm budur! 
Laf ebeliğini siz başkalarına anlatın. 
Haddinizi bilin! Üslubunuzu düzeltin! Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’ye laf atmayı bırakın!” Dedi. 

Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum