CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GAZETEMİZDE

CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GAZETEMİZDE

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Utku Caner Çaykara Osmaneli Haber Gazetesini ziyaret etti.CHP Gençlik kolları Genel Başkan Yardımcısı Çaykara,...

A+A-

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Utku Caner Çaykara Osmaneli Haber Gazetesini ziyaret etti.

CHP Gençlik kolları Genel Başkan Yardımcısı Çaykara, CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, CHP Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanı Deniz  ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan heyet referandum çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Utku Caner Çaykara aynı zamanda Marmara Bölgesi sorumlusu olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz haftalarda Trakya Bölgesinde idik. Trakya Bölgesinde vatandaşlarımızın referanduma duyarlı olduklarını, birçok kişi ve STK’nın gönüllü olarak referandumda Hayır verilmesi için çalıştıklarına şahit olduk. Yine İstanbul’da çok büyük bir eğişim var. Milletimiz bunun bir parti seçimi olmadığını, Başbakan veya Cumhurbaşkanı seçilmeyeceğini, ülkede sistemi değiştirmek isteyenlere karşı gönüllü olarak sahalara çıkıp çalıştıklarını gördük. 16 Nisan Anayasa değişikliği Referandumu çalışmaları kapsamında Bilecik ve ilçelerini gezmekteyiz. Bugün de Osmaneli ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben Osmaneli’li vatandaşlarımızdan da referandumda hayır yönünde tercih kullanacaklarına dair bir ışık gördüm. İnşallah 17 Nisan sabahı çok daha güzel bir Türkiye’de uyanacağız. Türk Milletinin, yasal ve Anayasal haklarını tek bir kişinin eline vermeyeceğini yapmış olduğumuz çalışmalarda ve gittiğimiz her yerde görmüş bulunuyoruz” dedi.

Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’de, Ziyaretinizden dolayı memnun olduk. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” dedi. 

chp-genclik-kollari-genel-baskan-yardimcisi-gazetemizde-(3).jpg

Bu haber toplam 3188 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.