CHP ADAYLARINDAN PAZAR ZİYARETİ

CHP ADAYLARINDAN PAZAR ZİYARETİ

Seçim kampanyasını  Osmaneli’de sürdüren TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, pazar yerini dolaştı, esnafı ziyaret etti.TBMM...

A+A-

Seçim kampanyasını  Osmaneli’de sürdüren TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, pazar yerini dolaştı, esnafı ziyaret etti.

osmaneli-de-chpye-yogun-ilgi--3.jpg

TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, 2’inci sıra milletvekili adayı Faik Akarkarasu, CHP  İl Başkanı Metin Yaşar ve çok sayıda partili ile birlikte Osmaneli’ne çıkartma yaptı. Osmaneli’de Pazar yerini dolaşarak pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet eden, esnafı ziyaret eden Tüzün,  “Osmaneli de Tamam diyor. Bütün Türkiye gibi Osmaneli de sabırsızlıkla 24 Haziran’ı bekliyor” dedi.

osmaneli-de-chpye-yogun-ilgi--2.jpg
Aynı zamanda Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasını organize eden Tüzün, bugün Cuma namazından sonra seçim çalışmalarını Osmaneli’nde sürdürdü. CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte pazar yerinde hem alışveriş yapanlarla hem pazarcı esnafıyla sohbet etti.

osmaneli-de-chpye-yogun-ilgi.jpg  
Tüzün daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Vatandaşlarla tek tek tokalaşan, gelen fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Tüzün,  yaptığı değerlendirmede, “Esnafımız da memnun değil, vatandaşımız da. Üretici ürününün para etmediğinden, alın terinin karşılığını alamamaktan şikayetçi. Vatandaşımız da pahalılıktan. Çünkü vatandaşın geliri artmadı, alım gücü düştü. Kısacası alan da memnun değil. Bu durumun değişmesi için Osmaneli de Tamam diyor. Bütün Türkiye gibi Osmaneli de sabırsızlıkla 24 Haziran’ı bekliyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 4661 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.