ÇERKEŞLİ GÖLETİNDE BALIK TUTMA YARIŞMASI

ÇERKEŞLİ GÖLETİNDE BALIK TUTMA YARIŞMASI

Bursa Millet Mahallesi Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları Derneği tarafından Osmaneli Çerkeşli göletinde balık tutma yarışması düzenleniyor. Bursa...

A+A-

Bursa Millet Mahallesi Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları Derneği tarafından Osmaneli Çerkeşli göletinde balık tutma yarışması düzenleniyor. 
Bursa Millet Mahallesi Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Derneği, (MCC-DER) tarafından düzenlenen balık tutma yarışmasına 25 takım katılacak. Ortalama 3 kişiden oluşan takımların Gölet etrafında yerleştirilecek yerler ile ilgili olarak 6 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 17.00’de kura çekimi yapılacak. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Uşak, Afyon, Kütahya gibi Türkiye’nin birçok ilinden gelecek olan amatör balıkçılar, 4 gün boyunca en büyük ve en çok balık tutma kategorilerinde yarışacaklar. Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğünden bir gözlemcinin de bulunacağı yarışmalarda, tutulan balıklara zarar verilmeden tekrar Çerkeşli göletine salınacaklar. En büyük ve en çok balık tutan takıma 4 bin TL nakit ve 4 bin TL değerinde ödülün verileceği yarışmada amatör balıkçılar 4 gün boyunca kıyasıya yarışacaklar.


Bu haber toplam 5484 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.