CAZİBE MERKEZİ OLACAK

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Osmaneli Tekke Seyir Tepesine ikinci bir yol açılması çalışmalarına başlandı. Osmaneli’nin en güzel yerlerinden biri olan, vatandaşların özellikle...

A+A-

Osmaneli Tekke Seyir Tepesine ikinci bir yol açılması çalışmalarına başlandı. Osmaneli’nin en güzel yerlerinden biri olan, vatandaşların özellikle yaz aylarında vakitlerini geçirdiği Tekke Seyir Tepesine daha rahat ulaşmaları için ikinci bir yol açılması çalışmalarına başlandı. Osmaneli Belediyesinin tamamen kendi iş makineleri ve imkânları ile yaptığı yolun kısa bir zamanda tamamlanarak kullanıma açılacağını belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli ilçemizin bir Turizm kenti olması öncelikli hedeflerimiz arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu konudaki çalışmalarımız İçmeler tesisleri, konaklarımızın ve tarihi evlerimizin onarılması, Sakarya Nehri kenarındaki alanın ıslah edilerek parkların yapılması, tarihi kilisenin yeniden canlandırılması ile devam etmektedir.

tekke.jpg

Osmaneli ilçemize gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin, ilçemizde hoşça vakit geçirecekleri mekânlardan biri olan Tekke Seyir Tepesini de hem turistlerin, hem de Osmanelili hemşerilerimizin çok daha rahat bir şekilde kullanabilecekleri bir alan haline getirmeye çalışıyoruz. Bilindiği gibi Tekke Seyir Tepesine bir tek çıkış yolumuz vardı. Şimdi buraya alternatif ve daha geniş bir yol yapıyoruz. Bu yol sayesinde ilçemize Turlar ile gelecek olan Turistleri taşıyan otobüslerinde çıkabilmesine imkân sağlanacaktır.

tekke456.jpg

Ayrıca yeni açtığımız bu yolu, Balçıkhisar yoluna bağlayarak, ikinci bir çevre yolu gibi kullanabileceğiz. Tekke Seyir Tepesi alanında belediyemiz almış olduğu arazilerle 40 Bin metre karelik bir yer kazanmıştır. Bu alanda parklar ve spor alanları oluşturarak, vatandaşlarımızın daha rahat vakit geçirebilecekleri bir yer haline getireceğiz. Tekke Seyir Tepesine yeni açmaya başladığımız yol bittiğinde, hemşerilerimiz araçları ile bu mekâna daha rahat bir şekilde ulaşabileceklerdir” dedi.

tekke-(2).jpg

Bu haber toplam 4962 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum