ÇANAKKALE ZAFERİ HATIRALARI OSMANELİ’DE

ÇANAKKALE ZAFERİ HATIRALARI OSMANELİ’DE

 Gezici Çanakkale Müzesi Osmaneli Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde ziyarete açıldı.Çanakkale Zaferinin, Kahramanlarının aziz hatıralarını...

A+A-

 Gezici Çanakkale Müzesi Osmaneli Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde ziyarete açıldı.
Çanakkale Zaferinin, Kahramanlarının aziz hatıralarını Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin öğrenciler ile beraber ziyaret ettiler.
Müzenin Ziyaretine; Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici kadroları, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler. Rehber öğretmenler öğrencilerine müzeyi gezdirerek bilgiler verdiler.
Gezici Çanakkale Müzesinin Osmaneli’ye gelmesiyle Çanakkale Şavaşı’nda Kahraman Türk Ordumuzun hangi zor şartlarda yaşadığının kanıtları ile dolu olan Çanakkale gezici Tırında askerlerin kıyafetlerinden, su mataraları, silahları hatta giydikleri elbiseler ve ayakkabılara kadar birçok eşya şehitlerimizin aziz hatıralarını ve o günleri tekrar yad etme fırsatı verdi.
Ulusumuzun, topraklarımızın müdafaasında şehadete ulaşan tüm şehitlerimizi rahmetle, tüm Gazilerimizi minnetle şükranla anıyoruz.

canakkale-zaferi-hatiralari-3.jpg

 

Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.