ÇALIŞMAYA İKİ HAFTA ARA

ÇALIŞMAYA İKİ HAFTA ARA

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in ilçedeki şirketleri aynı anda iki hafta yıllık izin kullandırmaya çağırmasının ardından birçok iş yerinden...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in ilçedeki şirketleri aynı anda iki hafta yıllık izin kullandırmaya çağırmasının ardından birçok iş yerinden olumlu cevap geldi. İlçede faaliyet gösteren birçok şirketin iki hafta süreyle üretime yıllık izin, ücretli izin, kısmi süreli çalışma gibi tedbirlerle ara vereceği bildirildi. 
Hatırlanacağı üzere Başkan Münür Şahin, ilçedeki birçok şirketin korona virüsün yoğun görüldüğü büyük illerle irtibatlı olduğunu belirterek, "Bu Osmaneli için büyük risk. Osmaneli Belediye Başkanı olarak evde kalın çağrısı yaparken utanıyorum. Her sabah günaydın diyerek selamlaştığımız kardeşlerimiz şirketlerde çalışmaya büyük oranda devam ediyor. Talebimiz hepimizin sağlığı için çalışanlarınıza iki hafta yıllık izin verin" diyerek özel sektöre çağrıda bulunmuştu.
Bunun üzerine yapılan görüşmeler neticesinde birçok şirketin üretimlerine ara vermeye ve kısmi çalışmaya geçmeye karar verdiği belirtildi. 
Salgınla mücadelede önümüzdeki iki haftanın çok kritik olduğuna vurgu yapan Başkan Şahin, "Koronavirüs riski anlamında en çok vakanın görüldüğü büyük şehirlere sınır olan ilçemizde giriş ve çıkışlar kontrol altında olmasına rağmen, özellikle de şirketlerimizin yurt dışı bağları ve hedef pazarları nedeniyle riskleri azaltması için bu iki haftalık süreç çok önemli" ifadelerini kullandı. 
Ayrıca Münür Şahin, salgınla mücadeleye desteklerinden ötürü şirketlere ve tüm Osmaneli halkına teşekkür etti. 

 


Bu haber toplam 2142 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.