BÜYÜK BİR SORUN ORTADAN KALKIYOR

BÜYÜK BİR SORUN ORTADAN KALKIYOR

Osmaneli’de yıllardan bu yana özellikle pazarın kurulduğu Cuma günlerinde büyük sıkıntıya ve kargaşaya neden olan, Belediye binası önündeki park...

A+A-

Osmaneli’de yıllardan bu yana özellikle pazarın kurulduğu Cuma günlerinde büyük sıkıntıya ve kargaşaya neden olan, Belediye binası önündeki park sorunu nihayet çözüme kavuştu. 
Osmaneli Belediye binası karşısındaki Balaban İlköğretim Okulu önündeki bahçe duvarının yıkılarak yerine park ve yeşil alan yapılması, Osmaneli’nin tam merkezindeki çirkin görüntüyü de ortadan kaldırdı. Osmaneli Belediyesinin okulun bahçe duvarını yıkarak genişletmesi ve okulun bahçesini park haline getirmesini vatandaşlarda memnuniyetle karşıladı. Dörtyol lambalarından Balabal İlköğretim okulunun önünden İstanbul caddesine kadar yaya kaldırımına paralel Bisiklet yolu da yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Münür Şahin, “Yıllardır otopark olarak kullanılan ve Osmaneli’nin en güzel yerlerinden biri olan Balaban İlköğretim okulu önündeki bahçe duvarını kaldırarark yerine güzel bir yeşil alan kazandırmış olduk. Bu alana oturma gurupları da koyarak, vatandaşların hava alacakları bir meydan oluşturduk. Bu alanda otomobillerin de park etme sorununu da ortadan kaldırarak güzel bir çözüme kavuşturacağız. Osmanelimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. 

buyuk-bir-sorun-ortadan-kalkiyor-1.jpg

 

Bu haber toplam 3444 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum