BURASI İŞLETİLİR HALE GETİRİLEMEZ Mİ ?

BURASI İŞLETİLİR HALE GETİRİLEMEZ Mİ ?

Çektiği fotoğrafları gazetemize getiren bir vatandaş, “Osmaneli’nin merkezindeki bu binanın durumu Osmaneli’ye yakışmıyor” dedi.Haceloğlu Mahallesi...

A+A-

Çektiği fotoğrafları gazetemize getiren bir vatandaş, “Osmaneli’nin merkezindeki bu binanın durumu Osmaneli’ye yakışmıyor” dedi.

Haceloğlu Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde, 1308 Osmaneli Belediyespor kulübü binasının arkasındaki bu binanın camlarının kırıldığı, harabe haline geldiğini söyleyen vatandaş, “Burası daha önceleri çeşitli amaçlarla kullanılmıştı. Osmaneli’nin tam merkezindeki bu binaya neden bakılıp değerlendirilmiyor. Camları kırılıp dökülmüş, harabe haline gelmiş. Oysa burası tamir ve tadilatla yeniden kullanılır hale getirilebilir. Sayın Belediye başkanımız ilçemizin turizm kenti olması için çabalayıp duruyor. İçmeleri çok güzel bir şekilde yaptı. Konaklarla ilgili çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Fakat buraya da bir el atılması lazımdır. Bu bina atıl vaziyetten kurtarılıp, belediyeye gelir getirici bir hale sokulması gerekir. Osmaneli’de amatör spor dallarına belediye başkanımız tarafından verilen desteği de görüyoruz. Binanın olduğu yer Osmaneli’nin en güzel yerlerinden biri. Bina tekrar işletilir hale getirilerek, spor kulüplerimize tahsis edilebilir. Hem spor kulüplerimiz bir gelire kavuşmuş, hem de Osmaneli böyle bir çirkin görüntüden kurtulmuş olur” dedi.  


Bu haber toplam 2793 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.