“BUNUN GİBİLER CEZALANDIRILMALIDIR”

“BUNUN GİBİLER CEZALANDIRILMALIDIR”

Osmaneli İlçesinde vurdumduymaz pazarcı esnafı tarafından pazarda bırakılan çöpler, Ak Parti Osmaneli eski İlçe Başkanı Yasin Akçay’ın tepkisine...

A+A-

Osmaneli İlçesinde vurdumduymaz pazarcı esnafı tarafından pazarda bırakılan çöpler, Ak Parti Osmaneli eski İlçe Başkanı Yasin Akçay’ın tepkisine neden oldu.

Özellikle temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının hat safhada olduğu ve koronavirüs tedbirlerinin üst seviyeye çıkarıldığı bir dönemde Osmaneli ilçesinde pazarda vatandaşın karşılaştığı manzara bu kadarına da pes dedirten cinsten.

Yerlerde bulunan çöpleri fotoğraflayan Osmaneli Ak Parti eski ilçe başkanlarından, aynı zamanda Osmaneli’de esnaflık yapan Yasin Akçay pazarcı esnafının bırakıp gittiği çöpler karşısında tepkisini dile getirdi. Ak Parti Eski ilçe başkanı Akçay yaptığı açıklamada; “Bu kişilere ekmeğini yesinler diye Osmaneli Cuma pazarında yer veriliyor, gelip benim memleketimde benim vatandaşımdan topladığı parayla cebini dolduruyor, sonra bütün pisliğini bırakıp güzel memleketimden defolur gidiyor! Halk olarak temizlik konusunda en hassas olduğumuz bu dönemde insan bu tarz manzaralarla karşılaşınca üzülüyor, sinirleniyor! Bütün bu pisliklerin karşısında bazıları da pazarın ortasına çıkıp siyasi şov yapıyor. Bu süreç show yapmak için kullanılacak süreç değildir, akla, mantığa uygun adımların atılması gerekmektedir! Siyasi şov yapacaklarına, Osmaneli’deki eksiklikleri tespit etsinler, eksiklikleri gidersinler. Belediyemiz mutlaka bu dönemde bu tedbirleri artıracak gerekli önlemleri alacaktır. Fakat talebimiz Osmanelili hemşehrilerimizin sağlığını, sıhhatini düşünmeyen bu duyarsız, vurdumduymaz esnafların cezalandırılması hatta bir daha tezgâh açmalarına izin verilmemesidir. Belediyemizin bu konuda daha radikal tedbirler alması gerektiğini düşünüyorum. Benim memleketim onların bıraktığı pisliği çekmek, benim belediyemde bu pisliği temizlemek zorunda değildir, gerekli düzenlemenin mutlaka yapılması gerektiği kanaatindeyim.

Pazarcı esnafı tarafından tezgâhını kurduğu yerde bırakılan çöpler daha sonra temizlik ekipleri tarafından toplandı.

bunun-gjavascript:void(0)ibiler-cezalandirilmalidir.jpg

Bu haber toplam 3808 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler