BUNLARIN DERDİ MİLLETE HİZMET DEĞİL

BUNLARIN DERDİ MİLLETE HİZMET DEĞİL

AK PARTİ M.V. HALİL ELDEMİR: BUNLARIN DERDİ MİLLETE HİZMET DEĞİL

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir seçim ziyaretlerini sürdürüyor
Osmaneli'de , Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl, İlçe başkanları,  yöneticiler ve kalabalık bir partilinin katılımı ile gerçekleşen ziyaretlerde esnafın, küçük sanayicinin önerileri dinlendi.  Esnafın büyük ilgi gösterdiği ziyaretler gece Beşevler ve Yeşilçimen köy ziyaretleri ile devam etti.

34318285_2036153269934539_2514658967615963136_n.jpg

Eldemir, köylülerin ürünleri, talepleri ve fiyatlar konularında sohbet ederek tarım alanında yapılanları ve yapılacakları anlattı. Ak Parti Bilecik Milletvekili Eldemir, Tarım bakanı ile konuları görüştüğünü, bir iftar programında köylülerle Tarım bakanını belediye başkanı ile bir araya getirmesi için gerekli girişimleri yapacaklarını ifade etti.
Milletvekili Halil Eldemir özellikle köylüleri, esnafı ve vatandaşları dinledikten sonra; “Cumhur İttifakı Yenikapı ruhunun devamıdır. Cumhur İttifakı 15 Temmuz'da alçaklara dersini veren, ay yıldızlı bayrakları indirmeyen, ezanları dindirtmeyen aziz Türk milletinin ittifakıdır. Sizler bu meydanda ezana, bayrağa, demokrasiye, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanınıza, hükümetine sahip çıktınız. Sizler hainlere diz çöktürdünüz. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere fırsat vermediniz ama Türkiye'nin iyiliğini istemeyenlerin oyunları henüz bitmedi. Darbeyi bastırdık, ekonomik kriz üreterek finansal kumpaslar kurarak üzerimize gelmeye devam ediyorlar” dedi.

34274569_2036153619934504_3494639005549461504_n.jpg
Milletvekili Eldemir, 24 Haziran'da tüm oyunları bozacaklarına işaret ederek, istikrarın süreceğini, Türkiye'nin büyüyeceğini belirtti.
Cumhur İttifakı'nın karşısında yer alanların konuşmalarının iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkati çeken Eldemir, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu ülkenin, bu milletin hayrına, yararına muhalefetten bir şey ağızlarından çıktı mı? Bunların derdi millete hizmet değil. Bunların derdi ülkeyi daha ileri götürmek değil. Eğer öyle bir projeleri olsaydı, şimdiye kadar çoktan anlatırlardı. Memleketin hiçbir şehrinde 'Şu eserimiz var' diyebiliyorlar mı? Diyemezler. Çünkü bunların işi laf üstüne laf koymak. AK Parti'nin işi taş üstüne taş koymak, eser yapmak, proje yapmak, milletin gönlüne yollar yapmak. Haklarını yemeyelim. Bunların bir projeleri var, yapılanı bozmak, yıkmak, hizmetleri durdurmak, milletin faydasına olan her şeyi yok etmek, kapısına kilit vurmak. Bunların başka hiçbir projesi yok.

34201600_2036153343267865_1946002982638190592_n.jpg
Yerli otomobil de nereden çıkmış? Yani yerli otomobile lüzum yok. Başkalarının arabalarını alalım, paraları da oluk oluk dışarıya aktaralım. Bu mu sizin milliyetçiliğiniz? Bu mu sizin vatanseverliğiniz? Bu mu sizin yerliliğiniz? Bunların işi gücü yapılan işleri durdurmak, bozmak. Neden? Çünkü bunlar milletle aynı istikamette yürüyemiyorlar, ayarları bozuk. Bu millet rahat yüzü görmesin, insanların yüzü gülmesin istiyorlar. Bunlar, yıkmaya çalıştığınız, iptal etmeye çalıştığınız projeler, bu ülkenin gurur projesidir, yüz akı projesidir. Bu projeleri yıkmanız, iptal etmenize izin verir misiniz? Milletimiz buna izin verir mi? Türkiye'nin, Bilecik'in şahlanışına bunlar engel olabilir mi? Bunların esasında dönüp dolaşıp söyledikleri, biri ayağını kaldırıyor, öbürü basıyor. Söyledikleri tek şey var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek. Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun."
Diğerleri de;'Türkiye'yi uçurumun eşiğinden alıp düze çıkaran Recep Tayyip Erdoğan iktidardan gitsin.' diyenler, 'yatırımlar dursun, projeler iptal edilsin' diyenler, eski sisteme, eski günlere yeniden dönülsün diyenler, vesayetçiler, ihanet odakları... 'Türkiye'de milletin dediği olmasın diyenler. Bunlar Türkiye küçük olsun, bizim olsun' diyenler. Bu ülke hep yerinde saysın diyenler. O devirler geçti, Türkiye kararını verdi. Bu millet 16 Nisan'da kararını verdi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne 'Evet' dedi. Gelin, siz de bu gerçeği görün, bu inadı bırakın, milletin yükselişine ayak uydurun, yoksa bu rüzgar sizi de savuracak, haberiniz olsun." Dedi.
İnce'nin CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu ancak seçilemediğini hatırlatan Eldemir, "Kendi partisinin başına seçmedikleri adayı şimdi Türkiye'nin başına seçtirmeye çalışıyorlar. Olur, mu bu, olur mu? Eğer çok değerliyse kendiniz niye seçmediniz? Niye milletin seçmesini istiyorsunuz? Önce siz seçseydiniz, siz başa getirseydiniz. Sonra da millet o zaman bunu değerlendirseydi. Bizim millet bu işleri sevmez. Önce işe bakar, sonra söyleyene bakar, sonra da kararını verir. İşte Recep Tayyip Erdoğan, işte Bilecik, işte başarılarla dolu, atılımlarla dolu 16 yıl."dedi. 

Bu haber toplam 3631 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.