BU TAMAMEN RUTİN BİR ZİYARET

BU TAMAMEN RUTİN BİR ZİYARET

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu 24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Osmaneli Belediyesini ziyaret etti. Osmaneli Belediye Binası önünde...

A+A-

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu 24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Osmaneli Belediyesini ziyaret etti. 
Osmaneli Belediye Binası önünde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, partililer, belediye çalışanları ve köy ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Salih Koca, belediye başkanının makamında yaklaşık bir saat kalarak, muhtarlar ve Belediye Başkanından Osmaneli hakkında bilgiler aldı. 

22553005_1934396873443513_4539283585801567449_o.jpg

Başkan Yardımcısı Salih Koca burada yaptığı açıklamada, “Belediye başkanlarımızı ziyaret ederek, belediyelerimizin çalışmalarını beraber değerlendiriyoruz. Belediyeler ile ilgili kriterlerimiz var. Belediyelerimizin mali durumlarını, gelir giderlerini, ihale durumları gibi konulara bakıyoruz. Bu ziyaretimiz rutin bir ziyaret. Kimse bu ziyaretin altında başka bir şey aramasın. Bizler bu ziyaretlerimizi her yıl yapıyoruz. Belediyeler ile ilgili olarak anketlerimiz var. Bu anketleri başkanlarımız ile birlikte değerlendiriyoruz. Elbette ki eksiklikler vardır. Bu eksiklikleri tespit edip tamamlamak için ne gibi çalışmalar yapabiliriz konuları üzerinde çalışıyoruz. Bu eksikliklerimizi tamamlayarak 2019 seçimlerinde vatandaşlarımızın karşısına daha güçlü bir şekilde çıkmayı arzuluyoruz. Belediyelerimiz bizler için önemli, belediyelerimizin çalışmaları da önemli. Bir kez daha belirtmeliyim ki, bu ziyaretle ilgili özel bir kastımız ve özel bir amacımız yok. Tamamen rutin bir parti çalışmasını yerine getiriyoruz” dedi.

bu-tamamen-rutin-bir-ziyaret-1.jpg

Köy muhtarları da tarımla ilgili sıkıntıları dile getirerek, “Bizler en iyi ürünü üretiyoruz. Fakat üretmiş olduklarımızı satma konusunda sıkıntılarımız var. Pazar sıkıntımız var. Osmaneli ilçesi tarım şehir. Burada Belediyemizin yapacak olduğu hal için sizlerden destek istiyoruz. Bu yıl hakikaten ürünlerimiz para etmedi. Birçok köylü ve çiftçimiz bu sene kredilerini ve borçlarını ödeyemeyecek durumda. Birçoğumuz icralık olacağız. Bu konuda yardımlarınızı istiyoruz” dediler.

bu-tamamen-rutin-bir-ziyaret-2.jpg

Başkan Yardımcısı Salih Koca’da muhtarların dile getirdiği konuları Tarım Bakanına ileteceğini, bu konularda bir çalışma yapacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Yardımcısı Salih Koca Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezini ziyaret ederek, burada yapılan ürünleri inceledi, kursiyerlerle sohbet etti. 
Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Salih Koca, saat 12.30’da ilçeden ayrıldı. 

Bu haber toplam 1600 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.