“BU MÜCADELEYİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

“BU MÜCADELEYİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

Bilecik Valisi Bilal Şentürk Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü COVİD-19 ile alınacak önlemler ve...

A+A-

Bilecik Valisi Bilal Şentürk Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü COVİD-19 ile alınacak önlemler ve mücadele sürecinde Osmaneli İlçesin de oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarını incelemek üzere ziyaret etti.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Osmaneli ilçe ziyaretinde; Corona Virüs (COVID-19) ile etkin mücadelede ve alınan önlemlerle sürdürülen çalışmalar hakkında Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin ve Vefa Sosyal Destek Grubu heyetinden yapılan çalışmalar, verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Vali Şentürk, ''Bu mücadele tek başına yapılacak bir şey değil. Devlette üzerine düşeni yapacak, vatandaşımızda yapacak. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşımız dışarıya çıkmasın istiyoruz. İhtiyaç duyacakları temel hizmetleri resmi görevlilerimiz tarafından karşılanıyor, anında talepleri yerine getiriliyor dedi. Vefa Sosyal Destek İletişim Merkezi''ni arayan 65 yaş ve üstü olan vatandaşları cep telefonu ile arayarak, sağlıklarını sordu ve evden dışarı çıkmamaları konusunda tavsiyede bulundu ve maddi imkânı olmayan vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılanacağını söyledi. Sunulan hizmetler ve talepleri hakkında bilgi alan Vali Şentürk 'Vefa Sosyal Destek çalışanlarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

bu-mucadeleyi-hep-birlikte-yapacagiz-1.jpg

Bu haber toplam 1815 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.