BU KAVŞAKTA BİR TERSLİK YOK MU?

BU KAVŞAKTA BİR TERSLİK YOK MU?

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve tamamlanan Osmaneli merkezinden geçen Karayolunun Hastane kavşağı, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. 4,5...

A+A-

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve tamamlanan Osmaneli merkezinden geçen Karayolunun Hastane kavşağı, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. 
4,5 Kilometrelik yolun yapılması ile birlikte Osmaneli ilçesinin hem görünümü değişti, hem de trafikte rahatlama yaşandı. Fakat Osmaneli Devlet Hastanesi kavşağında orta refüjün yola taşması ve kavşağa yaklaşıldığı yerde virajın yer alması, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olmaktadır. Geçtiğimiz aylara trafik kazasının da meydana geldiği kavşağın, Karayolları yetkililerince düzeltilmesini talep eden Osmanelili sürücüler, “Yolun yapılmasından ve sıcak asfalt ile kaplanmasından dolayı, Hem Belediye Başkanımıza, hem de Karayolları yetkililerine teşekkür ediyoruz. Fakat Devlet Hastanesi kavşağında virajın olması ve orta refüjün çok büyük tutulması, yolun daralmasına ve araçların bu alanda savrulmasına neden olmaktadır. Yetkililerin bu kavşakta çalışma yapmalarını ve kazalara sebebiyet vermeyecek hale getirmelerini istirham ediyoruz” dediler. 

bu-kavsakta-bir-terslik-yok-mu-2.jpg

 

Bu haber toplam 2358 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum