BU KAÇINCI, YAZIKTIR GÜNAHTIR

BU KAÇINCI, YAZIKTIR GÜNAHTIR

Osmaneli ilçesindeki bazı kendini bilmezler, kamu mallarına zarar vermeye devam ediyorlar. Haceloğlu Mahallesinde Jandarma merkezinin arkasında bulunan...

A+A-

Osmaneli ilçesindeki bazı kendini bilmezler, kamu mallarına zarar vermeye devam ediyorlar. 


Haceloğlu Mahallesinde Jandarma merkezinin arkasında bulunan Belediyeye ait Anadolu Selçuklu parkındaki çocuk oyun guruplarını ve kafe binasının halini gören vatandaşlar, “Bu kadar da olmaz ki” dediler. Gazetemize şikâyette bulunan vatandaşlar, “Burası Osmaneli’nin merkezinde bir park. Osmaneli Belediyesi milletin vergilerinden kesilen paralarla bu parkı insanlar için, çocuklar için yapmış. Fakat bazı insanlıktan nasibini almamışlar burasını mahvetmişler. Yazıktır, günahtır. Bu kaçıncı oldu. Daha önceleri de gazetenizde bu konularda çıkan haberleri takip ettik. Hatta bazılarının okul duvarlarına yazı yazmaktan dolayı ceza aldıklarını da biliyoruz. İnsanlıktan nasibini almamış bazı kişiler kamu mallarına zarar vermeye devam ediyorlar. Devletimiz veya belediyemiz şehrin her sokağına, her köşesine polis mi koyacak, zabıtamı yerleştirecek. Herkesin polisi, zabıtası kendi vicdanı olmalıdır, fakat maalesef Osmaneli ilçemizde bu olmuyor” dediler.

Haceloğlu mahallesindeki Anadolu Selçuklu parkına verilen zarar sonrasında Osmaneli ilçesinde güvenlik için Mobese kameraların kurulması bir kez daha gündeme geldi. Birçok il, ilçe ve belde de bulunan Mobese kameraların bir an önce Osmaneli ilçesine de kurulmasını isteyen vatandaşlar, “Mobese kameralar bir nebze de olsa caydırıcı özelliğe sahip. Özellikle parklara, yeşil alanlara ve ana arterlere mobese kameralar kurulsa, bu suçları işleyenlerin bulunması ve yakalanması da daha kolay olur” dediler. 
Yeşil alanlara ve kamu binalarına verilen zararların yanı sıra, Osmaneli Belediye binasının karşısında asılı bulunan Bilboardlar da dün gece birileri tarafından yırtılıp parçalanmış olduğu görüldü. 
 

Bu haber toplam 20317 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum