BOZÜYÜK ŞEHİDİNİ UĞURLADI

BOZÜYÜK ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Bozüyüklü Şehit Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir (24) binlerce kişi tarafından gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı.Irak'ın kuzeyinde terör örgütü...

A+A-

Bozüyüklü Şehit Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir (24) binlerce kişi tarafından gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı.

bozuyuk-sehidini-ugurladi2.jpg

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit olan Hakkâri Yüksekova Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli Bozüyüklü Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir'in naaşı Amasya’da yapılan Askeri Tören’in ardından havayolu ile Eskişehir’e getirildi. Eskişehir’den Bozüyük 45. Mühimmat Bölük Komutanlığına helikopter ile getirilen şehidimizin naaşı buradan Bozüyük Merkez Kasımpaşa Camii'ne getirildi.

bozuyuk-sehidini-ugurladi.jpg

Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir'in Kasımpaşa Camii'ne getirilen al bayrağa sarılı tabutu başında cenaze namazı öncesinde dualar edildi. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından şehidimiz Kovalıca Köyü Mezarlığına defnedildi.

Acılı aileyi Çavuşoğlu teselli etti

Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir'in cenaze namazına katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, şehidin ailesini teselli etti. Acılı babanın koluna girerek yanında duran Çavuşoğlu, cenaze namazını baba ile yan yana kıldı. Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu ve Vali Tahir Büyükakın acılı babayı bir an olsun yalnız bırakmadı.

bozuyuk-sehidini-ugurladi-5.jpg

Muharrem İnce taziyelerini iletti

Seçim çalışmaları kapsamında Bilecik'e gelen CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'de Bozüyük'e gelerek şehit ailesine taziyelerini iletti. Taziyelerini ileten İnce, daha sonra törenden ayrılarak Bilecik'e hareket etti. 

bozuyuk-sehidini-ugurladi4.jpg

Cenaze törenine; Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Vali Tahir Büyükakın, Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, askeri erkan,  şehidin yakınları, sevenleri ve binlerce vatandaş katıldı. 

bozuyuk-sehidini-ugurladi3.jpg

Bu haber toplam 4719 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.