BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI İÇMELER TESİSLERİ

BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI İÇMELER TESİSLERİ

Osmaneli Belediyesi tarafından atıl bir durumda iken yeniden inşa edilen ve bölgenin en güzel dinlence yerlerinden biri haline gelen Prof. Dr. Yunus Söylet...

A+A-

Osmaneli Belediyesi tarafından atıl bir durumda iken yeniden inşa edilen ve bölgenin en güzel dinlence yerlerinden biri haline gelen Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri yeni ışıklandırma sistemleri ve yeni ağaçların dikilmesi ile daha da güzel bir hale geldi. Tesise yapılan ışıklandırma ve ağaçlandırma ile ilgili konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Çok büyük emekler verdiğimiz, çöplük halinden modern bir tesis haline getirdiğimiz İçmeler tesislerimizi daha da güzel hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. Bölgemizin en güzel tesislerinden biri haline gelen İçmeler tesislerimizi dekoratif ışıklandırma sistemleri iledonatıyoruz.

icmeler-tesisleri-1.jpg

Tesislerin gece görünümü çok daha güzel bir hale geldi. Yine 5 yılda Osmaneli ilçemizin her yanına diktiğimiz ağaçlar ile Yeşil Bir Osmaneli meydana getirdik. Ağaçlandırma faaliyetlerimize İçmeler tesislerimizde devam ediyoruz. Beş yılda Osmaneli ilçemize 100 Bin ağaç diktik. Önümüzdeki beş yıl içerisinde hedefimiz 150 bin adet daha ağaç dikmek olacaktır. Ağaç fidanlarımızı bizlere temin eden Tarım ve Orman Bakanlığımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yaz aylarından itibaren içmeler tesislerimizin doluluk oranı Yüzde yüze ulaşacaktır. Bu konudaki çalışmalarımız da devam ediyor. Geçmiş yıllarda Osmanelili hemşehrilerimiz İznik, Sapanca gibi yerlere gidip hafta sonlarını değerlendiriyorlardı. Şu anda İznik’ten, Adapazarı’ndan, Pamukova’dan, Bilecik’ten Osmaneli ilçemize özellikle içmeler tesislerine gelerek hafta sonlarını geçiren misafirlerimiz oluyor. Osmaneli bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor” dedi. 

icmeler-tesisleri-3.jpg

Bu haber toplam 1902 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.