BJK OSMANELİ’DE KAMPA GİRDİ

BJK OSMANELİ’DE KAMPA GİRDİ

Geçtiğimiz sezonun (2018-2019) Türkiye Kadın Futbol Ligi Şampiyonu ve bu yıl Şampiyonlar liginde Türkiye'yi temsil edecek Beşiktaş Kadın Futbol Takımı...

A+A-

Geçtiğimiz sezonun (2018-2019) Türkiye Kadın Futbol Ligi Şampiyonu ve bu yıl Şampiyonlar liginde Türkiye'yi temsil edecek Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Osmaneli Belediyesi tesislerinde bir hafta kamp yapacak. Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktörleri Mutlucan Zavotçu yönetiminde ilçemizde yapıyor. Bugün konaklıyacakları Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerine gelen Beşiktaş ilk idmanını ilçe stadımızda yaptı.
Osmaneli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ethem Oral ve yöneticiler tarafından çiçekle karşılanan Beşikta kafilesi Teknik Direktörü Mutlucan Zavotcu yaptığı açıklamada;"Geçen yıl güzel bir hazırlık gecirdiğimiz ve Zafer Kupasında yer aldığımız Osmaneli'de tekrar olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Osmaneli bizim için farklı ve önemli bir yer. Geçen yıl burda yaptığımız hazırlıklar sonrası Şampiyon olarak tekrar ilçeye geldik. İnşallah bu yılda hazırlıklar sonrası Şampiyonlar Liginde ve Türkiye Liginde yine başarılar, şampiyonluklar yaşarız. Bize bu imkânları sunan Osmaneli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

bjk-osmanelide-kampa-girdi-1.jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Beşiktaş Kadın Futbol takımını tesislerde karşıladı. Başkan Şahin; "Beşiktaş Kadın Futbol takımını öncelikle Şampiyonluk sözünü tutarak Osmaneli taraftarlarını sevindirmelerinden dolayı kutluyorum. Şampiyonlar Liginde kendilerine başarılar diliyorum. Değerli hocamız Mutlucan Zavotcu artık fahri hemşerimiz ve 1308 Osmaneli Belediye Sporunda fahri Teknik Direktörü. Osmaneli'de oldukları için, Beşiktaş camiasına ve yönetimine teşekkür ediyorum, değerli sporcularımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum"dedi.

 

Bu haber toplam 2775 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.