“BİZE ŞEHİT EVLADINIZIN EMANETİSİNİZ”

“BİZE ŞEHİT EVLADINIZIN EMANETİSİNİZ”

Osmaneli’ne Kaymakam olarak atandığı günden bu yana hemen hergün hayırlı olsun ziyaretçileri gelen Kaymakam Naif Yavuz’a, Osmanelili Şehit Osman Er’in...

A+A-

Osmaneli’ne Kaymakam olarak atandığı günden bu yana hemen hergün hayırlı olsun ziyaretçileri gelen Kaymakam Naif Yavuz’a, Osmanelili Şehit Osman Er’in Babası ve annesi hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Şehit Osmanen Er’in babası İsmail Er, Kaymakam Yavuz’a, “İlçemize hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. İlçemizde hayırlı hizmetler yapacağınıza gönülden inanıyoruz” dedi. Kaymakam Naif Yavuz’da, Şehit Osman Er’in anne ve babasını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Ne Mutlu Ki sizlere vatanı için, milleti için, bayrağı için gözünü kırpmadan canını veren, Şahadet Şerbetini içen bir evlat yetiştirmişsiniz. Sizlerin evlatları sayesinde bu Devlet ve bu Millet dimdik ayakta durmaktadır. Sizler bizlere Şehit evladınızın emanetisiniz. Bizlerin görevi de bu emanetlere sahip çıkmak, gözümüz gibi onlara bakmaktır. Sizlerden Allah Razı olsun” dedi. 
Daha sonra MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar ve Memursen Bilecik İl Başkanı Ahmet Selöz ve sendika yöneticileri de Kaymakam Naif Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün ve Yönetim Kurulu üyeleri de ilçeye yeni atanan Kaymakam Naif Yavuz'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Kaymakam Naif Yavuz'da CHP İlçe Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine teeşkkür etti. 

chp-kaymakam-ziyaret.jpeg

 

Bu haber toplam 2501 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.