BİRLİK MECLİSİ TOPLANDI

BİRLİK MECLİSİ TOPLANDI

Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Meclisi Toplantısı YapıldıOsmaneli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2020 Yılı Haziran Ayı Birlik...

A+A-

Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Meclisi Toplantısı Yapıldı

Osmaneli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2020 Yılı Haziran Ayı Birlik Meclisinin Toplantısı, Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz başkanlığında, Osmaneli Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanılan toplantıda; açılış konuşmasını Kaymakam Yavuz gerçekleştirdi.

Köylerde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda; “Birlik Encümeni Seçimi, Plan ve Bütçe Komisyonu Seçimi, 2020-2021 Mali Yılı Faaliyet Raporunun okunması ve ibrası, 2020 Mali Yılı Kesin Hesabının görüşülmesi ve ibrası, Köylere Hizmet Götürme Birliği Köylere Yardım Yönetmeliği taslağının müzakeresi ve onaylanması ile diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Birlik Üyelerinin ve muhtarların taleplerinin dinlenmesi, bilgi alış verişi ve dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Kaymakam Naif Yavuz, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İl Genel Meclis Üyeleri Alper Karadağ, Orhan Uğur, Birlik Meclis Üyeleri ve köy muhtarları katıldı.


birlik-meclisi-toplandi-2.jpg

Bu haber toplam 9407 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.