“BİRLİĞİN TOPLANTISINI OSMANELİ’DE YAPABİLİRİZ”

“BİRLİĞİN TOPLANTISINI OSMANELİ’DE YAPABİLİRİZ”

Marmara Belediyeler Birliğinin 13.Maddeden oluşan gündemli olağan toplantısı Bakıkesir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Edremit"de gerçekleştirildi.Bilecik...

A+A-

Marmara Belediyeler Birliğinin 13.Maddeden oluşan gündemli olağan toplantısı Bakıkesir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Edremit"de gerçekleştirildi.
Bilecik Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantıda Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Başkanı Mevlüt Uysal açılış konuşması yaparak özetle,"Marmara Denizinin temizlenmesi fikri ile yola çıktığınız birliğimiz bugün tüm Marmara Bölgesi'ni kapsayan büyük bir organizasyon oldu. Marmara denizi artık çok önceleri olduğu gibi denize girilen bir deniz oldu. Birçok konuda belediyelerimizle bilgi paylaşarak, örnek başarılı projelerde işbirliği yapıyoruz. Genel kurulumuz hayırlara vesile olsun dedi".
Marmara Beleyeler Birliği Bütçe ve Plan Komisyonu üyesi Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; Marnara Belediyeler Birliği ile her konuda işbirliği yapıyoruz ve örnek projeleri ilçemizde uyguluyoruz. Bütçe ve Plan Komisyonu üyesi olarak aktif görev aldığımız Birliğimizin ileride bir toplantısını inşallah ilçemizde gerçekleştirebiliriz. Artık Osmaneli 2019 un ikinci yarısından itibaren bu organizasyonları yapacak konuma gelecektir" dedi.

43337696_2131514940398371_128515437360054272_n.jpg

 

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.