“BİR MUHTARIN YAPMASI GEREKENLERİ YAPACAĞIM”

“BİR MUHTARIN YAPMASI GEREKENLERİ YAPACAĞIM”

31 Mart Yerel seçimlerinde geri sayıma geçilirken, mahallelerdeki muhtar adayları da çalışmalarını hızlandırdılar. Osmaneli Camicedit Mahallesinde Muhtar...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinde geri sayıma geçilirken, mahallelerdeki muhtar adayları da çalışmalarını hızlandırdılar. Osmaneli Camicedit Mahallesinde Muhtar adaylığını ilk açıklayan Necdet Sivri Gazetemizi ziyaret etti. Camicedit Mahallesi Muhtar adayı Necdet Sivri gazetemizde adaylığı ile ilgili olarak, “Büyüklerimiz söylemlerinde bazı işlerin gençlere devredilmesi, gençlerin siyasette, idarede, ticarette işi ele almaları gerekitiğini söylerler. Ben de Camicedit mahallemizin genç bir sakini olarak 31 Mart Yerel seçimlerinde mahallemizden muhtar adayı olduğumu açıklamıştım. Bütün muhtar adayı arkadaşlarımız bol bol vaatlerde bulundular. Ben diyorum ki, bir mahallede muhtarın yapması gerektiği ne varsa ben onu yapacağım. Burada seçildiğimiz takdirde bize düşen en büyük görev, yerel yönetim ile uyumlu bir çalışma ortamını oluşturmaktır. Mahallemizdeki eksiklikleri yerel yönetimler ile paylaşarak, çözüm üretmektir. Ben de aza arkadaşlarım ile birlikte günün 24 saatinde mahallemizdeki eksiklikleri, mahallemizdeki sıkıntıları gidermek için çalışma yapacağız. Özellikle mahallemizde ihtiyaç sahibi olan hemşehrilerim konusunda titiz bir çalışma içine gireceğiz. Peygamber efendimizin  “Komşusu aç iken tok uyuyan bizden değildir” buyruğunu yerine getirmek ve mahallemizde hiçbir kimsenin gece yatağa aç girmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu konuda devletimizin sağlamış olduğu imkânları mahalle sakinlerimizin ayağına getirteceğiz” dedi. 
Camicedit Mahallesi Muhtar adayı Necdet Sivri azalarını da Ali Ada, Recep Çambel, İhan Daş, Hüseyin Bozkurt, Ahmet Toçu, İlhan Bayrak, Şenol Yıldırım ve Mustafa Balım’dan oluşturduğunu söyleyerek, mahalledeki muhtar adaylarına da başarılar diledi. 

 


Bu haber toplam 2867 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum