BİR BAŞARI DAHA

BİR BAŞARI DAHA

Kayseri’de düzenlenen Okullar arası Türkiye Halter Şampiyonasında bir başarı daha geldi. Turnuvanın ilk günü Bahadır Erdal’ın Türkiye 3.’lüğünün...

A+A-

Kayseri’de düzenlenen Okullar arası Türkiye Halter Şampiyonasında bir başarı daha geldi. Turnuvanın ilk günü Bahadır Erdal’ın Türkiye 3.’lüğünün ardından Eda Kavuncu’dan da bir başarı geldi. Genç Bayanlar 48 kg. Haymeana Kız Meslek Lisesi öğrencisi Eda Kavuncu 48kg kategorisinde 53kg koparma ve 60kg silkme ve toplam 113kg ile Türkiye 3.’sü olarak ilimize bir madalya daha kazandırdı.
Kayseri’de Talas Spor Salonunda devam eden şampiyonaya, 249 bayan, 479 erkek olmak üzere toplam 728 sporcu katıldı. Eda’nın madalya almasının disiplinli bir çalışma sonucu olduğunun altını çizen Halter Antrenörü Caner Özteke; “Eda uzun bir zamandır halterin içinde. Aylardır bu turnuvaya hazırlan bir sporcumuzdu. Sporcumu tebrik ediyorum. Önümüzdeki dönemde başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi. Halterci Eda Kavuncu ise; “Başta hocam olmak üzere bana her zaman destek olan aileme teşekkür ederim. Bizler hocamızın gösterdiği yolda ilerliyoruz. İlimize madalya kazandırdığım için çok mutluyum” dedi.
Müsabakaları yerinde izleyen Osmaneli Haber Gazetesi sahibi Mehmet Erdal’da, turnuvanın heyecanlı geçtiğini, Bilecik’in müsabakalarda bulunmasının, salonda anonslarının duyulmasından bile büyük bir mutluluk yaşadığını belirtti. Erdal; “Sporcularımıza ne kadar destek veriliyorsa, o kadar başarı geliyor. Bunu turnuvalarda daha net gözlemleme şansım oldu. İlimiz adına şu ana kadar 2 tane Türkiye 3.’lüğü madalyası kazandırıldı. Ben inanıyorum ki, Haltere yapılacak tam destekle buradan en az 3-4 tanesi Türkiye 1.liği olmak üzere, 7-8 tane madalya alma şansımız olacaktı. Diğer illerden gelen sporcular Bilecik’ten gelenlere göre daha fazla şanslı imkanlara sahip olduğuna şahit oldum. Görüştüğümüz antrenörüler, yöneticiler edindiğim intiba kendi illerinde sporculara daha fazla destek verildiği yönünde oldu. İlimizde bazı eksiklikler giderilmiş olsa da bu çocuklarımız önümüzdeki aylardaki müsabakalarda çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. ” dedi.


Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.