BİLECİK’TE,SINAVI SADECE O KAZANDI

BİLECİK’TE,SINAVI SADECE O KAZANDI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 8 Nisan 2017 Tarihinde Ankara’da yapılan Bitki Koruma Ürünleri Bayii ve Toptancılık sınavını Bilecik...

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 8 Nisan 2017 Tarihinde Ankara’da yapılan Bitki Koruma Ürünleri Bayii ve Toptancılık sınavını Bilecik ilinden sınava katılanlar arasında kazanan tek kişi Serkan Karyağdı oldu.

Osmaneli ilçesinde Zirai ürün satıcılığı yapan Ziraat Mühendisi aynı zamanda Osmaneli Haber Gazetemizin de köşe yazarlarından olan Serkan Karyağdı, girdiği sınavdan başarı elde ederek, Zirai İlaç Satış Yetki Belgesi almaya hak kazandı. Ziraat Mühendisleri, Ziraat Teknikerleri, Kimyagerler ve Eczacıların da katıldığı sınavla ilgili olarak başarısından dolayı tebrik ettiğimiz Serkan Karyağdı, “Ziraat Mühendisleri, Ziraat Teknikerleri için gerekli bir sınav. Ziraat işiyle uğraşanların yetkilendirilmesi konusunda yapılan bu sınava Eczacıların girmesini anlayabilmiş değilim. Eczacılar ne zamandan beri zirai ilaç satar oldular ki bu sınava sokuluyorlar. Eczacıların bu sınava girmesi, Ziraat Mühendislerinin, Ziraat Teknikerlerinin haklarının kaybolmasına neden oluyor. Yetkilendirme için sınav açılması güzel bir şey fakat bu sınava gireceklerinde ziraatla uğraşması, bu konuda eğitim almış olması şartlarının konması gerekir” dedi. 


Bu haber toplam 3918 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.